Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Φραγγίδης: Καλύπτονται οι ανάγκες του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας σε υγειονομικό προσωπικό και προσωπικό φύλαξης

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Φραγγίδης Γεώργιος την 15η Μαΐου 2020 υπέβαλε ερωτήσεις προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση για την άμεση κάλυψη του Νοσοκομείου Γουμένισσας με προσωπικό ειδικοτήτων που αφορούν στην φύλαξη και ασφάλεια υγειονομικού προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών στο χώρο του Νοσοκομείου, και Υγείας κ. Κικίλια σχετικά με την αύξηση του προϋπολογισμού του Γ.Ν Γουμένισσας για την κάλυψη των αναγκών σε υγειονομικό προσωπικό διάφορων ειδικοτήτων.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτσης, στην απάντησή του αναφέρει ότι μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της τροποποίησης και συμπλήρωσης της σχετικής ΚΥΑ, το Γ.Ν. Γουμένισσας δύναται να υποβάλλει αίτηση στο σχετικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την ένταξή του σε πρόγραμμα επιχορήγησης Οργανισμών του δημοσίου τομέα ώστε να ολοκληρωθεί η στελέχωσή του με τις σχετικές ειδικότητες.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται και η απάντηση του Υπουργού Υγείας κου Κικίλια.
Δείτε την απάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κου Βρούτση, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.