Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Διαβούλευση Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Παιονίας (Ε.Π.) για την περίοδο 2019-2023

Ο Δήμος Παιονίας βάση του άρθρου 175 του Ν. 4555/2018 «Κλεισθένης 1» όπως τροποποιεί το άρθρο 266 του Ν. 3852/2010 «Καλλικράτης», είναι υποχρεωμένος να καταρτίσει Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) για την περίοδο 2019-2023. Το Ε.Π. αποτελείται από δύο τμήματα, τον Στρατηγικό (Α΄ Φάση) και τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό (Β΄Φάση).

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου περιλαμβάνει:

Συνοπτική περιγραφή και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης της περιοχής και του εσωτερικού περιβάλλοντος του Δήμου.

Προσδιορισμός του οράματος, των αρχών λειτουργίας και διακυβέρνησης, της στρατηγικής του Δήμου (γενικοί στόχοι και πολιτικές δράσης) και των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων (άξονες και μέτρα).

Υποστήριξη των διαδικασιών διαβούλευσης.

Στα πλαίσια της διαδικασίας διαβούλευσης η οποία προηγείται της σύνταξης της Β΄ Φάσης, παρακαλούνται όλοι οι δημότες, οι αθλητικοί, κοινωνικοί, πολιτιστικοί και πάσης φύσεως φορείς, οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στην επικράτεια του Δήμου Παιονίας και οποιοσδήποτε μπορεί να συνεισφέρει με την γνώση και τη γνώμη του, να προσκομίσει τις απόψεις του για την εξέλιξη του Δήμου, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: programmatismos@paionia.gov.gr είτε σε φυσική μορφή στο Τμήμα Προγραμματισμού στο Πολύκαστρο (2343 3 50147).

Δείτε το επιχειρησιακό πρόγραμμαhttp://paionia.gov.gr/News/Announcements/2020-06-04_diavoulefsi_epixeirisiakou/Downloads/2020-06-04_epixeirisiako_2019-23.aspx?disposition=attachment

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.