Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Κατάθεση στεφάνων στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Σήμερα το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και τη Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς τιμά τους εργάτες και αγωνιστές που θυσίασαν τη ζωή τους διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Κατά την εκδήλωση ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Το μήνυμα της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς, υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αναδεικνύει την ανάγκη να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγεία των εργαζόμενων στους χώρους δουλειάς. Να ακυρωθούν τα αντεργατικά μέτρα που νομοθέτησε η κυβέρνηση μέσα στην πανδημία και να μη φορτωθεί η νέα κρίση στις πλάτες των εργαζομένων και του λαού.

Ο κόσμος της εργασίας μαζί με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις μπορούμε και πρέπει να καθορίσουμε τις εξελίξεις. Με σχέδιο, γνώση των νέων δεδομένων και συνεχείς αγώνες, μαζί με τα συνδικάτα στην Ευρώπη και τον κόσμο, να σταθούμε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και περισσότερη δημοκρατία στη νέα εποχή που ήδη ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.