Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Μπράβο στους Κουκουέδες!

➤Μπράβο στους Κουκουέδες!
Είναι τα μόνα γνήσια παλικάρια και αληθινοί μαχητές.
Οι υπόλοιποι τρέξτε σε κανένα καπιταλιστικό σουπερμάρκετ να εφοδιαστείτε με χαρτιά υγείας και αλεύρια…
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Για άλλη μια φορά τα παλικάρια του ΚΚΕ και ειδικά του ΠΑΜΕ, απέδειξαν σε όλους τους υπόλοιπους ψευτοτσαμπουκάδες, φλώρους και χλεχλέδες, πως αυτοί είναι τα μοναδικά και γνήσια παλληκάρια που έχει αυτή η ταπεινωμένη χώρα.

Μια χώρα που μετράει συνεχώς ήττες από την φλώρικη και ηττοπαθή συμπεριφορά της σε όσους την προκαλούν. Ακόμη και οι λαθραίοι παράνομα εισελθόντες στη χώρα, πλάκα μας κάνουν και αλωνίζουν όπου γουστάρουν.

Τα παλληκάρια του ΚΚΕ για άλλη μια φορά και μπράβο τους, ξεφτίλισαν και "ξεβράκωσαν" τους πάντες! Κράτος, αστυνομία, δικαστική εξουσία, Τσιόρδες, Μόρδες, Χαρδιαλιάδες, φιλελέδες, Παοκτζήδες της θύρας 4, παλιοημερολογίτες και νεοημερολογίτες Χριστιανούς. 

Ειδικά οι τελευταίοι τον «ήπιαν» Πασχαλιάτικα χωρίς να βγάλουν άχνα. Μόνο λόγια, φωνές και απειλές από τον καναπέ, ότι ΘΑ ξεσηκωθούν, ΘΑ αντιδράσουν. Αλλά δυστυχώς μόνο λόγια-λόγια-λόγια και Θα και Θα και Θα πάψε βρε παραμυθά που λέγαμε για τον Αντρίκο. Ψευτονταήδες και στο τέλος Παναγίτσες μην τιμωρηθούν που δεν έστειλαν sms οι μυξοπαρθένες.

Αντίθετα οι φίλοι μας οι Κουκουέδες αν και μειοψηφία, αν και έχουν κάτι απόψεις που λες: «δεν μπορεί μάλλον αστειεύονται», ωστόσο είναι οι μοναδικοί που είναι απόλυτα πιστοί και συνεπείς σε αυτό που πιστεύουν και κάνουν. 

Εδώ και δεκάδες χρόνια είναι οι μόνοι τίμιοι σε ότι αφορά τα ιδεολογικά τους πιστεύω, αλλά και την τακτική των αντιδράσεών τους. Πασόκοι-φιλελέ-συριζαιοι-κεντρώοι πηγαίνουν όπως τους βολεύει ή όπως πάει το κύμα. 

Μια από εδώ μια από εκεί. Αντίθετα οι Κουκουέδες ποτέ δεν άλλαξαν ρότα. Ακέραιοι και στοχευμένοι ενάντια στον καπιταλισμό, το κεφάλαιο και τον ιμπεριαλισμό…

Προχθές στο Σύνταγμα για την Πρωτομαγιά είδαμε το ΚΚΕ. Τα εκατοντάδες συντρόφια τους έκαναν ρόμπα τους φιλελέδες της δεξιάς. Και οι δεξιοί φυσικά μούγκα. Κότες λυράτες. Μαγκιές και πρόστιμα μόνο στα υπάκουα πρόβατα, εμάς τους υπόλοιπους δηλαδή.

Ο «στρατός» των Κουκουέδων τοποθετημένος όπως των ξέρουμε χρόνια τώρα. Λέει "ανυπακοή" στο σύστημα και το εννοεί φυσικά. Ένας στρατός απόλυτα πειθαρχημένος, υπάκουος, συντονισμένος, εκπαιδευμένος, μαχητικός, δυναμικός, σίγουρος για τη νίκη. Και χωρίς καν πόλεμο, αφού απέναντι έχει κοτούλες…. Που ούτε καν κοτ-κοτ-κοτ-κοτ δεν ακούς από τη φωνή τους.

Μπράβο στα παλικάρια του ΚΚΕ. Εννοείται πως αν γίνει κάποιος πόλεμος ή έχουμε κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις, οι μόνοι που θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα θα είναι οι Κουκουέδες. Οι υπόλοιποι τρέξτε σε κανένα καπιταλιστικό σουπερμάρκετ να εφοδιαστείτε με χαρτιά υγείας και αλεύρια….

Κότες ε κότες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.