Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Τηλεδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς για να συζητήσει την πραγματική διάσταση της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής. Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Χατζημλάδης Χρήστος, η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βιδιαδάκης Μιχάλης, ο συντονιστής της ΝΕ, κ. Κεσίδης Αναστάσιος και μέλη της ΝΕ.

Ο κ. Χατζημλάδης μετέφερε την αγωνία του συνόλου των επιχειρηματιών και ελευθέρων επαγγελματιών του Ν. Κιλκίς για την οικονομική ύφεση που θα ακολουθήσει μετά την υγειονομική κρίση. Ανέφερε χαρακτηριστικά “Το μεγάλο στοίχημα είναι να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις που έκλεισαν αυτό το διάστημα”. Τέλος αναφέρθηκε στην δέσμη προτάσεων που κατέθεσαν προς την κυβέρνηση και περιλαμβάνουν μέτρα μείωσης ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων.

Από την πλευρά της η κ. Αγαθοπούλου, αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία αυτής της ενημέρωσης από την πλευρά του Επιμελητηρίου ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια των βουλευτών και των βουλευτριών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι καταθέτουν ερωτήσεις και προτάσεις για να καλύψουν τις παραλήψεις των μέτρων της οικονομικής ενίσχυσης για τους επιχειρηματίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιστήμονες. Επίσης τόνισε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε προτάσεις για γενναία οικονομικά μέτρα, τα οποία έχουν βραχυπρόθεσμους αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους, πλήρως τεκμηριωμένα για την τόνωση της πραγματικής οικονομίας” καθώς επίσης ότι “πρέπει να εξετάσουμε την πορεία της οικονομίας ως πολιτικές επιλογές” καθώς επί αυτών θα κριθούν όλοι και είναι πρόβλημα το “βλέποντας και κάνοντας της κυβέρνησης, χωρίς σχέδιο για το μετά”.

Ο κ. Βιδιαδάκης ξεκαθάρισε ότι “οι προτεραιότητες που πρέπει να βάλει η κυβέρνηση πρέπει πρωτίστως να αφορούν την ενίσχυση της ζήτησης και δευτερευόντως της προσφοράς” και έκανε την διαπίστωση ότι “υπάρχουν κλάδοι για τους οποίους ήδη έχει χαθεί η σεζόν, όπως ο τουριστικός κλάδος”. Έκλεισε, κάνοντας αναφορά στα ελλιπή μέτρα που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της προηγούμενης βδομάδας.

Κλείνοντας της συνάντηση, ο κ. Κεσίδης ανέφερε ότι στόχος όλων πρέπει να είναι η συμβολή όλων των φορέων και των θεσμικών παραγόντων ώστε να επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο το σύνολο της κοινωνίας αυτές οι δύο παράλληλες κρίσεις, υγειονομική και οικονομική, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “πρέπει στις αποφάσεις μας, να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας πως επηρεάζεται ο συνάνθρωπος μας, ο γείτονας μας ο διπλανός μας ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί.”

Τέλος, όλοι μαζί συμφώνησαν ότι πρέπει να ενώσουν τις φωνές τους και ο καθένας να συμβάλει τα μέγιστα για την κοινή επιθυμία όλων, να «Μείνουμε Όρθιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.