Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Μ. Μασμανίδου: Ναι στην ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει η Μαρία Μασμανίδου - Τσάβαλου
Γιατρός - Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Έχοντας υψηλή συναίσθηση του χρέους στον τόπο μου και στους συνανθρώπους μου, ως γιατρός και ως δημοτική σύμβουλος, ανταποκρίθηκα με μεγάλη συγκίνηση στην πρόσκληση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Συμμετέχω με όλη μου την καρδιά σε αυτή την εξαίρετη αυτοδιοικητική πρωτοβουλία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς γιατί η ανθρωπιά είναι μια ανώτερη έννοια. 

Δε χωρά σε παραταξιακές γραμμές ούτε βολεύεται σε πεδία αντιπερισπασμού. Αυτές τις δύσκολες ώρες που η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, αυτές τις ώρες που το παγωμένο χέρι του θανάτου έχει αγγίξει αρκετούς συνανθρώπους μας είναι ματαιότητα να βάζουμε τείχη εσωτερικής αντιπαλότητας. 

Τείχη βάζουμε μόνο στον αόρατο εχθρό και αυτά τα τείχη θα τα κτίσουμε με την αγάπη και την αλληλεγγύη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.