Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Επιτόπια θεώρηση δημοτικού κλιμακίου στη λαϊκή αγορά Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με σκοπό την εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης κατά του κορονοϊού κλιμάκιο της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Μπαλάσκα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επιτόπιο έλεγχο στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς.

Το κλιμάκιο έκανε συστάσεις σε μικροπωλητές και παραγωγούς γης σχετικά με την υποχρεωτική χρήση γαντιών και αντισηπτικών υγρών κατά τις συναλλαγές τους με τους καταναλωτές ενώ συνομίλησε και με τους καταναλωτές δίνοντάς τους επίσης χρήσιμες οδηγίες.

Μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς απορριμματοφόρο του Δήμου θα προχωρήσει σε προληπτική απολύμανση των χώρων διεξαγωγής της.

Οι προληπτικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλες τις λαϊκές αγορές του Δήμου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.