Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 14/3/2020, 07:30 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 
Συνελήφθη χθες (13 Μαρτίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, μία ημεδαπή, καθώς στην κατοχή της και στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 736 πακέτα τσιγάρων και 13 συσκευασίες με καπνό βάρους 650 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συλλήψεις για κλοπή 

Συνελήφθησαν χθες (13 Μαρτίου 2020) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας ημεδαπός και δύο ημεδαπές, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκαν σε κατάστημα στις Σέρρες και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 200 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν σε υπεύθυνη του καταστήματος.

Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 7 Μαρτίου 2020, αφαίρεσε από αποθήκη ημεδαπού στην Βέροια, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.