Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ανακοινώνει το κλείσιμο όλων των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ανακοινώνει το κλείσιμο όλων των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου κατόπιν απόφασης της κυβέρνησης για τα μέτρα αντιμετώπισης του ιού.

Απαιτείται να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να επανέλθουμε σύντομα, και χωρίς απώλειες στις δουλειές μας. Όσο αφορά τις φοροελαφρύνσεις και αποζημιώσεις αντίστοιχα, περιμένουμε εν εξελίξει των αποφάσεων να ενημερωθούμε, για αυτό προτείνουμε για τους συνάδελφους επαγγελματίες τα παρακάτω:

Την απαλλαγή τους από τις τρέχουσες εισφορές για την προσωπική τους ασφάλιση για τους επόμενους μήνες, χωρίς απώλεια των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

Την άμεση αναστολή των φορολογικών και άλλων υποχρεώσεων για τους επόμενους μήνες. Να μην χαθεί καμία ρύθμιση λόγω μη δυνατότητας αποπληρωμής των τρεχουσών δόσεων στη εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, ΔΕΗ, άλλους λογαριασμούς.

Την άμεση άρση κάθε μέτρου αναγκαστικής είσπραξης, δεσμευμένων λογαριασμών, κατασχέσεων κλπ εις βάρος τους. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί αλλά και κάθε διακοπή ρεύματος, νερού κ.λπ.
Την ενίσχυση με έκτακτο επίδομα, αναλογικό του επιδόματος ανεργίας, για όσες μέρες αναγκάζονται να κλείσουν τις μικροεπιχειρήσεις τους, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις περιπτώσεις εκείνων που το εισόδημά τους είναι το μοναδικό της οικογένειας.

Την ενίσχυση με έκτακτο επίδομα για όσους κλείνουν αναγκαστικά τις επιχειρήσεις του λόγω των γενικών μέτρων πρόληψης, όπως ιδιοκτήτες κυλικείων σε σχολεία, δημοτικών αναψυκτηρίων και καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.