Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Βράβευση Κιλκισιώτισας μαθήτριας του φροντιστηρίου "Κίνητρο" από τον Σύλλογο Φροντιστών Βορείου Ελλάδος

Ανακοίνωση φροντιστηρίου Μ.Ε. "Κίνητρο"  
Την Κυριακή 16/02/2020, ο Σύλλογος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος (ΣΦΒΕ ), σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο “Mediterranean Palace” της Θεσσαλονίκης, βράβευσε 70 άριστους μαθητές που φοιτούσαν σε φροντιστήρια της Βόρειας Ελλάδας. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή, που μέσα σε όλα αυτά τα παιδιά συμπεριλαμβανόταν και μία δική μας μαθήτρια. 

Η Γκότσικα Δήμητρα του Κωνσταντίνου που εισήχθη στη σχολή Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (63η / 180 ). Μια μαθήτρια που στη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους κατέβαλε τη μέγιστη προσπάθειά της με υπομονή , θέληση και επιμέλεια, ώστε να καταφέρει να επιτύχει τον υψηλότερό της στόχο. Εμείς με τη σειρά μας ως εκπαιδευτικοί, νιώθουμε υπερήφανοι που βοηθήσαμε στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Ευχόμαστε στη Δήμητρα να συνεχίσει με την ίδια δύναμη και το ίδιο πείσμα να επιτυγχάνει σε όλα τα μελλοντικά της σχέδια και να έχει μία άριστη σταδιοδρομία.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά μας στον δύσκολο αλλά και υποστηρικτικό ρόλο της οικογένειας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο απαιτητική είναι η χρονιά της Γ' λυκείου για έναν μαθητή. Οι γονείς δίνουν κι αυτοί τον αγώνα τους πλάι στα παιδιά τους, παρέχουν την κατάλληλη ψυχολογική στήριξη και φροντίζουν ώστε να γίνεται η μελέτη σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά ,τόσο τη μαθήτριά μας όσο και τους γονείς της για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς.

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ
Βένια Χ. Πολυζωίδου – Μαρία Ι. Τερζοπούλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.