Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/2/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ημερίδα ΟΠΑΠ στον Αλέξανδρο Κιλκίς 
«Ανήκουμε στις καλύτερες και ποιοτικότερες Ακαδημίες της χώρας και σε συνεργασία με το Δίκτυο Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ καλλιεργούμε την Αθλητική Παιδεία που θέλουμε για τους μικρούς μας αθλητές.

Την Τρίτη 11/2/2020 η Επιστημονική ομάδα της ΟΠΑΠ ΑΕ επισκέπτεται την Ακαδημία μας. Τα παιδιά συμμετέχοντας σε διαφορετικές αθλητικές δοκιμασίες μαθαίνουν να δένονται ως ομάδα συμβάλλοντας το κάθε ένα ανάλογα με τον χαρακτήρα του ή τις δεξιότητές του. 

Αναλυτικά θα εκπαιδευτούν

• στις αρετές που χρειάζεται να έχει μια ομάδα

• στην μεταξύ τους συνεργασία εντός κ εκτός ομάδας

• στην αποφυγή αρνητικών συμπεριφορών κ συναισθημάτων

• στο να βάζουν στόχους κ πως να τους πετυχαίνουν

Στην συνέχεια τα παιδιά παίζοντας ένα παιχνίδι στόχου εκπαιδεύονται στην Μεσογειακή Διατροφή που παγκοσμίως θεωρείται ο πιο υγιεινός τρόπος διατροφής κ στην αλλαγή της διατροφικής του συμπεριφοράς υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα τους

Αναλυτικά θα εκπαιδευτούν

• στην ισορροπία στην διατροφή τους

• στην συνεργασία των τροφίμων έτσι ώστε με τους κατάλληλους συνδυασμούς να παίρνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά

• στην αποφυγή αρνητικών διατροφικών συμπεριφορών

• στο να βάζουν διατροφικούς στόχους κ πως να τους πετυχαίνουν».

Τουρνουά Προπονητικών Κέντρων ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργάνωσε ένα μεγάλο τουρνουά στην Κατηγορία Κ13 με τη συμμετοχή των Προπονητικών της Κέντρων από την Μακεδονία, την Θράκη, την Στερεά Ελλάδα και τα Επτάνησα, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις Λέοντες της Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου μετείχε και το Προπονητικό Κέντρο του Νομού Κιλκίς με ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από τον Δικέφαλο του Βορρά και με την συνοδεία των προπονητών του Αλέξανδρου Κιλκίς Μιχάλη Αναστασιάδη και Κωνσταντίνου Ντουντούκη.

Εξαιρετική παρουσία από τους Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές που έδωσαν πέντε αγώνες των 15 λεπτών και έδειξαν υψηλό επίπεδο και ταλέντο, παρουσία των προπονητών των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο παιχνίδι το Προπονητικό Κέντρο του Κιλκίς αγωνίστηκε με το αντίστοιχο της Πιερίας και επιβλήθηκε με 1-0, και στο δεύτερο αγώνα επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Δυτικής Μακεδονίας 2.

Στη συνέχεια αντιμετώπισε την έτερη ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας και ισοφαρίστηκε 2-2 λίγο πριν το φινάλε.

Νέα καλή παρουσία στο τέταρτο παιχνίδι και νίκη με 2-1 επί της Κέρκυρας, ενώ ο τελευταίος αγώνας ήταν ενάντια στην Κ13 του ΠΑΟΚ.

Και εκεί οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Κιλκίς έβγαλαν ποιότητα μέσα στο γήπεδο, έφτιαξαν ωραίους συνδυασμούς πέτυχαν δύο τέρματα, και παρά το γεγονός πως δέχθηκαν το 3-2 στην τελευταία φάση του αγώνα, άφησαν τους πάντες ευχαριστημένους τόσο με την εμφάνιση που είχαν και στους πέντε αγώνες, όσο και με την άψογη συμπεριφορά τους.

Νέοι αγώνες στο FootballMania
Ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο την Κυριακή, και ο Αλέξανδρος Κιλκίς πραγματοποίησε μια ακόμη "εξόρμηση". Η "Αρσεναλ", η "Μαρσέιγ" και η "Τότεναμ" με τους προπονητές Χρήστο Γιοβά, Σπυριδούλα Γάτσιου, Κωνσταντίνο Σωτηριάδη και Βασίλη Ορμανίδη βρέθηκαν στις όμορφες εγκαταστάσεις FOOTBALLMANIA στη Λητή για να δώσουν αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των Μύγδονα και Ατέρμονα.

Χαρά για το παιχνίδι, πλούσιες παραστάσεις, και νέες φιλίες για τους ποδοσφαιριστές μέσω του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.