Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Νίκη του Άτλαντα Κιλκίς επί του Αίολου Κατερίνης με 3-0 σετ

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, νίκησε τον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-21, 25-17, 25-22) στο κλειστό ΔΑΚ του Κιλκίς.

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός. Είχε ρυθμό, καλές και θεαματικές φάσεις, δυνατές άμυνες, τεχνικά κτυπήματα, ποιότητα στο σερβίς. Οι φίλοι του αθλήματος που παρευρέθηκαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν πολύ με τον αγώνα, βλέποντας το πολύ καλό επίπεδο των παικτών που με τις τεχνικές τους δεξιότητες παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέαμα.

Ο Αίολος Κατερίνης παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο. Ήταν μία αξιόμαχη και καλοδουλεμένη ομάδα η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει τον Άτλαντα Κιλκίς που έπαιζε με τον δεύτερο πασαδόρο του, καθότι ο Χάρης Πολιτίδης τραυματίστηκε από τις αρχές του πρώτου σετ.

Ο Άτλας Κιλκίς παρουσίασε μία καινούργια σύνθεση στην 6άδα του μετά τις τελευταίες μεταβολές που έγιναν στο τμήμα και οι οποίες ήταν:

Μετεγγραφές: Μακρογιάννης Στέφανος από Πήγασο Πολίχνης (Ακραίος), Καραγκιόζογλου Χρήστο από Άρη Θες/νίκης(Ακραίος), Μίσκο Βασίλειο από Αίαντα Κιλκίς (Διαγώνιος).

Υποσχετικές: Μωυσίδης Τάσος από Πήγασο Πολίχνης (Διαγώνιος), Δημητρακούδης Παναγιώτης (Λίμπερο).

Μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο ήταν η μεταγραφή του Χριστοφορίδη Μιχάλη Κεντρικού παίκτη με ύψος 2,02μ. Ενός πολύ έμπειρου και καταξιωμένου παίκτη που έπαιξε σε πολλές ομάδες, Α1,Α2, κατηγορίας αλλά και Εθνική ομάδα. Ο Σύλλογος δημόσια τον ευχαριστεί καθότι με την παρουσία και την εμπειρία του θα είναι πρεσβευτής του βόλεϊ για τους νέους παίκτες του Συλλόγου.

Παρέμειναν στην ομάδα οι πολλοί έμπειροι παίκτες του Άτλαντα Κιλκίς, Πολιτίδης Χάρης (πασαδόρος), Χειρούλης Γιώργος (Ακραίος), Σερασκέρης Σάββας (Ακραίος-Λίμπερο), Τσιάρας Απόστ (Ακραίος), Κυριμλίδης Παύλος (Κεντρικός), Πελτιάν Κυριάκος (Κεντρικός), Καπούλας Κώστας (πασαδόρος), Χαραλαμπίδης Βασίλειος (Κεντρικός).

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Χρήστος Μπακύρτσης έμπειρος και γνώστης του Βόλεϊ (Γυμναστής με ειδικότητα βόλεϊ) έθεσε ξεκάθαρα στους παίκτες του και στην διοίκηση τους στόχους της ομάδας. Προσδοκά να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής και να διεκδικήσει μία ή και δύο θέσεις πάνω από την Τρίτη θέση που κατέλαβε πέρση η ομάδα.

Τέλος Σπουδαίες μετακινήσεις (λόγω σπουδών) ήταν και των έφήβων παικτών του Συλλόγου, Ιακωβίδη Κυριάκο (Διαγώνιο) τον οποίο έδωσε με υποσχετική στην ομάδα του Άρη θες/νίκης(Εφηβικό τμήμα) και του Τρόπιου Ανέστη (Λίμπερο) στον ΣΦΠ Χανίων.

YouTube: Atlas volley https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.