Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων, ευχαριστεί θερμά την πρότυπη – ευρωπαϊκών προδιαγραφών - παραγωγική μονάδα γαλακτοκομικών προϊόντων ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε. γιατί από της πρώτης συστάσεως του Συλλόγου μας είναι ο σταθερός και μόνιμος αρωγός μας, ώστε να επιτελέσουμε το παντός είδους πολιτιστικό και κοινωνικό μας έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και τώρα είναι ο αποκλειστικός μας χορηγός για όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας. Την ευχαριστούμε από καρδιάς, γιατί με τη δική της συμβολή ο Σύλλογός μας μπορεί και υλοποιεί πάντα τους στόχους τους οποίους θέτει.

Ευχόμαστε η οικονομική της άνθηση να συνεχίζεται ραγδαία, για να μπορεί να συνεχίζει απερίσπαστα όλο αυτό το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που επιτελεί.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε και στους φορείς – οικογένεια ΚΟΥΚΑΚΗ για την ηθική στήριξη και αγάπη που μόνιμα εκδηλώνουν προς το Σύλλογό μας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων ευχαριστεί επίσης θερμά την εταιρία ειδών ζαχαροπλαστικής ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε. για την ευγενική χορηγία της κερασμάτων, τα οποία διανεμήθηκαν σε εκδήλωσή μας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς τις παραμονές των Χριστουγέννων. Ευχόμαστε υγεία στους φορείς της και καλή οικονομική πορεία στην επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.