Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, έκοψε την πίτα της

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, τα μέλη της χορωδίας του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. 

Σε κλίμα εορταστικό αντάλλαξαν θερμές ευχές για το 2020.

Η πρόεδρος, κυρία Σταυρούλα Γιοβανούδη, παρουσίασε τις καινούργιες δραστηριότητες και συνεργασίες της χορωδίας, που θα συμβάλλουν στην πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή της πόλης μας.

Το Μάρτιο θα συμμετάσχει στο θρησκευτικό φεστιβάλ της Βολιώτικης χορωδίας, το Μάιο στο χορωδιακό φεστιβάλ Διδυμοτείχου, τον Ιούνιο θα διοργανώσει στην πόλη μας το 15ο χορωδιακό φεστιβάλ.

Οι πρόβες άρχισαν με εντατικούς ρυθμούς, ώστε τον Οκτώβριο, οι χορωδοί να χαρίσουν την δική τους «Όμορφη Πόλη» στους συμπολίτες μας, με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η χορωδός-φιλόλογος κ. Αναστασία Ελευθεριάδου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.