Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Συνδέεται σιδηροδρομικά η Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς με το δίκτυο του ΟΣΕ

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Την ένταξη έργου μελέτης για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ) Κιλκίς με το δίκτυο του ΟΣΕ, ύψους 800.000,00 €, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019 ενέκρινε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Ιωάννης Τσακίρης στις 23 Δεκεμβρίου.

Η σύνδεση της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς με το σιδηροδρομικό δίκτυο θα βελτιώσει αισθητά την εξυπηρέτηση της ΒΙ.ΠΕ, κάνοντας πιο εύκολη τη μεταφορά εμπορευμάτων και πρώτων υλών, θα δώσει κίνητρα για την εγκατάσταση νέων βιομηχανιών στο Κιλκίς και θα αναβαθμίσει τη θέση του Νομού μας στον εγχώριο και διεθνή ανταγωνισμό, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.

Η σύνδεση της Βιομηχανικής Περιοχής με το σιδηροδρομικό δίκτυο είναι πάγιο αίτημα των επιχειρηματιών του Κιλκίς. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο διοργανώθηκε, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, επίσκεψη κλιμακίου Υπουργών στο διοικητικό κέντρο της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα της σύνδεσης, με εκπροσώπους της διοίκησης της βιομηχανικής περιοχής, επιχειρηματίες καθώς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και του τοπικού επιμελητηρίου.


Τότε ο αρμόδιος Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης είχε δεσμευτεί για την ένταξη και υλοποίηση του έργου, δέσμευση που γίνεται πλέον πράξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.