Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ανασκόπηση πεπραγμένων 2019 του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, στο τελευταίο διοικητικό του συμβούλιο έκανε μία ανασκόπηση των πεπραγμένων των τμημάτων του όσον αφορά τα αποτελέσματα των στόχων που είχε θέσει στην αρχή της περιόδου.

Ανακοινώνει δημόσια πως κατά την φετινή περίοδο 2019 τα αποτελέσματα των στόχων που είχε θέσει στην αρχή της περιόδου ήταν αρκετά ικανοποιητικά, καθότι:

Οι αγωνιστικές ομάδες της, παρόλη την οικονομική κρίση, συμμετείχε μέχρι τέλους στα τέσσερα δηλωθέντα πρωταθλήματα: Αδρών, Εφήβων, Νεαννίδων, Παγκορασίδων.

Το Ανδρικό τμήμα (Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής) κατέλαβε την 3η θέση με 21 βαθμούς

Το Εφηβικό τμήμα στο Final Four όπου συμμετείχε κατέλαβε την 4η θέση (προχώρησε ως 2η από τον όμιλο της)

Στα κορίτσια οι Νεάννιδες κατάλαβαν την 7η θέση με 4 βαθμούς

Οι Παγκορασίδες στον όμιλο τους κατέλαβαν την 8η θέση με 10 βαθμούς
Για άλλη μία περίοδο εδραιώθηκε πλέον στο κλιμάκιο των αναπτυξιακών τμημάτων της Ένωσης μας η παγκορασίδα αθλήτρια του Συλλόγου, η Αμοιρίδου Ελεάνα (ως βασικό LIBERO) και συμμετέχει ενεργά στις εξτρά προπονήσεις που γίνονται στην Σκύδρα από τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή κ.Δημ. Χριστοφορίδη. 

Ο Σύλλογος για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μίνι βόλεϊ ΚΙΛΚΙΣ, με συμμετοχή πολλών ομάδων από Συλλόγους της Ένωσης μας και όχι μόνο.

Οι ακαδημίες του Συλλόγου (μίνι βόλεϊ, προαγωνιστικό), με τα ολιγομελή τμήματα του, ολοκλήρωσαν το ετήσιο πρόγραμμα τους και συμμετείχαν όπως είχε προγραμματισθεί σε πέντε τουρνουά.

Για 4η συνεχή χρονιά ο ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ συμμετέχει με δύο προπονητές στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα "ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ" σε συνεργασία με ΕΟΠΕ και Υπουργείο Παιδείας.

Τέλος Δημόσια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πρώην αθλητές-παίκτες της Ανδρικής ομάδας, τον Τσιγγελίδη Θοδωρή, τον Φιλλιπίδη Τάσο, τον Σακελλαρίδη Απόστολο, τον Κολτσιάκη Γιώργο και τον Αυγητίδη Κώστα, που βοήθησαν τα μέγιστα για την 3η θέση. Επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που με την στήριξη τους μας δίνουν δύναμη επί 13 συνεχή χρόνια, στο να συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον αθλητισμό.

Με την ευκαιρία του Νέου Έτους η πρόεδρος Ζωγραφιά Βέργου, το ΔΣ, έφοροι τμημάτων και οι προπονητές του Συλλόγου εύχονται ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους αθλητές/ τριες χωρίς τραυματισμούς και καλή πρόοδο στα μαθήματα τους.

Απευθυνόμενοι σε όλους ευχόμαστε το ΝΕΟ ΕΤΟΣ να χαρίσει σε όλο τον κόσμο ΥΓΕΙΑ, ΤΥΧΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video των ομάδων μας στο
YouTube: Atlas volley. https://www.youtube.com/channel/UCRX-iDf9sQtapr7NP-I7FJQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.