Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

"ΚΔΑΠ Άθλος" Κιλκίς: «Κάτι ψήνεται και θα 'ναι σίγουρα νόστιμο»

Δελτίο τύπου "ΚΔΑΠ Άθλος" Κιλκίς
«Μμμμ κάτι ψήνεται!
Γιαννάκης: Και μοσχομυρίζει 
Μαρίνα: Μήπως είναι τα κουλουράκια κανέλας που ψήσαμε σήμερα στο μάθημα μαγειρικής; 
Αναστασία: Ή μήπως τα ντόνατς που τηγανίσαμε προχθές;
Δαμιανός: Θέλω κι εγώ! 
Κα Ναταλία: Αν θέλετε να γευτείτε φρεσκοψημένα καλούδια από τα χεράκια μας, ελάτε στο μάθημα μαγειρικής στον Άθλο. Θα περάσετε όμορφα. 
Δημήτρης: Ναι! έτσι θα βοηθάω και τη μαμά μου στην κουζίνα..»

Κάθε βδομάδα, τα χεράκια των παιδιών μας, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Ναταλίας, μας ταξιδεύουν σε γνώριμες μαμαδίστικες γευστικές συνταγές, που εμπλουτίζονται με τις ιδιαίτερες ικανότητες των μικρών μας σεφ. 

Στα μαθήματα χειροτεχνίας και ζωγραφικής οι μικροί μας φίλοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και δημιουργούν όμορφα χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο, στολίδια με χρώμα και φαντασία. 

Στο ΚΔΑΠ Άθλος προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη των ικανοτήτων των παιδιών και μέσα απ’ όλα τα μαθήματα προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε το πνεύμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας, να μετουσιώσουμε τη φαντασία των παιδιών σε ορθό λόγο και έκφραση. 

Να τα βοηθήσουμε να ξεκλειδώσουν τον εαυτό τους ώστε να βγει ο θαυμαστός και πολυτάλαντος κόσμος των παιδιών μας στην επιφάνεια. 

Η χριστουγεννιάτικη παράστασή μας στις 24 Δεκεμβρίου, είναι ένα πρώτο βήμα συνεργασίας παιδιών και δασκάλων σε μια ενιαία παράσταση θεάτρου, χορού, μουσικής, πλεκτικής και… μαγειρικής. 

«Κάτι ψήνεται και θα’ ναι σίγουρα νόστιμο»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.