Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (27/11/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ο Γιώργος Νικολαΐδης με τους συμπαίκτες του
Μόνο χαρά και περηφάνια μπορεί να νιώθει για τα δικά του παιδιά ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που πλέον αγωνίζονται με τα χρώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ένα από αυτά ο τερματοφύλακας Γιώργος Νικολαΐδης που τέθηκε...αντιμέτωπος με την Κ11 του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κ11 της "Μάντσεστερ" στο προπονητικό τουρνουά που διοργάνωσαν οι πρωταθλητές το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμπαίκτες του στον Αλέξανδρο Κιλκίς τον αγκάλιασαν αμέσως μετά το παιχνίδι με την αναμνηστική φωτογραφία να είναι το λιγότερο που θα μπορούσαν να τους προσφέρουν.

Γιώργο συνέχισε έτσι.

Φιλικό για την «Γιούβε»
Μια ακόμη ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκε το Σάββατο. Η "Γιούβε" του Βασίλη Ορμανίδη υποδέχθηκε στο Αθλητικό μας Κέντρο την Κ14 του Ατέρμονα, σε ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι.

Γρήγορο και ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο μεριές, ταχύς ρυθμός, και δημιουργία πολλών φάσεων από τους ποδοσφαιριστές των δύο συνόλων.

Χαρά, διασκέδαση, και παιχνίδι σε ένα ωραίο γήπεδο για την "Μαρσέιγ" του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη, που βρέθηκε τη Κυριακή στο Πολύκαστρο για να δώσει φιλικό αγώνα με την Κ8 της Α.Ε.Π.

Οι μικροί μας φίλοι έτρεξαν, συνεργάστηκαν και πέτυχαν πολλά γκολάκια.

Στην επόμενη φάση η Κ16
Το εισιτήριο για την επόμενη φάση ου Πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας "τσέκαρε" η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς καθώς επιβλήθηκε με 4-1 των Shooters, έφτασε στους εννιά βαθμούς σε έξι παιχνίδια και την τελευταία αγωνιστική δεν γίνεται να...χάσει την προνομιούχο τέταρτη θέση.

Στο 6’ δυνατό σουτ του Συμεωνίδη, δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα, και δύο λεπτά αργότερα οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Ζάλτου. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 9' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα στην αντεπίθεση.

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παμπορίδη δεν το έβαλαν κάτω, είχαν νέα φάση στο 26' με τον Σπασόπουλο, και εν τέλει στο 39' ισοφάρισαν με το πλασέ του Σοφή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρεμπετσιώτη.

Μάλιστα πριν κλείσει το ημίχρονο γύρισαν το παιχνίδι. Αυτή τη φορά εκτελεστής κόρνερ ο Συμεωνίδης, πρώτη κεφαλιά ο Ζάλτος, δεύτερη ο Σοφής και 2-1 για τον Αλέξανδρο.

Οι στατικές φάσεις είναι το δυνατό σημείο της ομάδας μας κάτι που φάνηκε στο 47' και στο 70', με τον Συμεωνίδη να εκτελεί και πάλι με άψογο τρόπο τα κόρνερ και τον Ζάλτο ισάριθμες φορές να σκοράρει με το κεφάλι για το τελικό 4-1!

Πολύ καλό ποδόσφαιρο, με δημιουργία πολλών και ωραίων συνδυασμών στην επιθετική λειτουργία, ενώ και στην αμυντική ο Αλέξανδρος Κιλκίς δεν άφησε περιθώρια σοβαρών απειλών στην εστία του Σιαπκάρη.

Σύνθεση : Σιαπκάρης, Τουτσίδης (41’ Τόλα), Ρωσσίδης, Περπερίδης Ρεμπετσιώτης,Καρύδης (60’ Παπαδόπουλος Αλ.), Σοφής (50’ Γκαμπινταρασβίλι), Ζάλτος, Συμεωνίδης, Μπατσέλλι, Σπασόπουλος (60’ Σεχάι).

Νικηφόρα συνέχεια για «Τσέλσι» και «Μάντσεστερ»
"Μάντσεστερ" και "Τσέλσι" συνέχισαν νικηφόρα την πέμπτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς για τις Κατηγορίες Κ12 και Κ10 που διεξήχθη στο γήπεδο του Πολυκάστρου!

Η "Μάντσεστερ" σημείωσε την τέταρτη σερί νίκη της φτάνοντας τους 12 βαθμούς, καθώς έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και επικράτησε με 6-1 του Παλαιού Αγιονερίου.

Ασταμάτητη και η "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και πήρε τη νίκη με 7-1 επί του Εθνικού Αξιούπολης έχοντας πια το πέντε στα πέντε.

Πλούσια δράση την Κυριακή
Μια ακόμη Κυριακή, μια ακόμη αγωνιστική για τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας, και συμμετοχές του Αλέξανδρου Κιλκίς στις ηλικιακές Κατηγορίες Κ12 και Κ10. Επίσης αγώνας και για την "Μίλαν στο Auteco Fair Play.

Στα Planet FC αγωνίστηκαν η "Τότεναμ" και η "Ρόμα". Η "Τότεναμ" του Βασίλη Ορμανίδη ουσιαστικά αδίκησε τον εαυτό της στον αγώνα με τον ΠΑΟΝΕ για την Κ12 της ΕΠΣΜ, καθώς ηττήθηκε με 5-1 για την τέταρτη αγωνιστική "πληρώνοντας" την κακή εικόνα της στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε γκολ, σπατάλησε όμως και πάλι αρκετές φάσεις για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αποτελέσματος.

Αρχίζει και κλέβει τις εντυπώσεις η "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου, μιας και ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι της με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς για την τέταρτη αγωνιστική της Κ10.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς έβγαλαν πάθος, ένταση και ωραίες συνεργασίες, με το αποτέλεσμα να φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Στους ομίλους της Κ10 που διεξάγονται στα Joga Bonito αγωνίστηκαν οι "Μπάρτσα" και "Φιορεντίνα" του Γιάννη Ιασωνίδη επίσης για την τέταρτη αγωνιστική ημέρα.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν τον απαραίτητο ζήλο, είχαν πολύ καλή εικόνα και άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή τους.

Τέλος η "Μίλαν" του Βασίλη Παμπορίδη συνέχισε το απόλυτο στο Auteco Fair Play, καθώς επιβλήθηκε με 6-1 του Ατρόμητου Αγίας Παρασκευής. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να ήταν "φλύαροι", όμως στο δεύτερο οι παίκτες του Αλέξανδρου ανέβασαν κατακόρυφα απόδοση και έφτασαν σε ένα ακόμη "τρίποντο"! Σκόρερ οι Παπαδόπουλος (2), Τσιγκουρλάς (2), Ιωαννίδης και Καρατζάς.

Σε τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργάνωσε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου ένα προπονητικό τουρνουά στους "Λέοντες" στη Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή της ίδιας, του Αλέξανδρου Κιλκίς, των "Μπέμπηδων", της Ακαδημίας Γιώργου Κούδα και του Πρωτέα Ευόσμου. Σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο από τα τμήματα υποδομής των πρωταθλητών έδωσε το παρών, με σκοπό να γίνει ακόμη μια αξιολόγηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς μετείχε με τους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα της "Τσέλσι" Κ10 και της "Μάντσεστερ" Κ11 του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, που λαμβάνουν μέρος στα Προπονητικά Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τέσσερις αγώνες των 15 λεπτών για τους ποδοσφαιριστές μας, που κόντρα σε ιδιαίτερα δυνατούς αντιπάλους έδειξαν το ταλέντο τους και τις περγαμηνές τους.

Η "Μάντσεστερ" επικράτησε με 2-0 των "Μπέμπηδων και με 1-0 του Πρωτέα, και έφερε ισοπαλία 2-2 με την Ακαδημία Γιώργου Κούδα και "λευκή" ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Η Τσέλσι" είχε μία νίκη με 3-2 επί του Γιώργου Κούδα, ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ και δύο ακόμη ήττες στα σημεία από τους Μπέμπηδες και Πρωτέα με 3-2 και 1-0 αντίστοιχα.

Πρωτάθλημα και το Σάββατο
Μία ακόμη αγωνιστική για τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να μετέχει με τρία τμήματα.

Η "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη αγωνίστηκε το Σάββατο για την τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης της Κ10 απέναντι στη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Όμορφο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, με εντυπωσιακά τέρματα και...αγωνία μέχρι το φινάλε.

Η "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη αγωνίστηκε πρώτα στο Πρωτάθλημα της Κ11 απέναντι στον Κιλκισιακό.

Εντυπωσιακοί οι μικροί του Αλέξανδρου σημείωσαν από τέσσερα τέρματα σε κάθε ημίχρονο και έφτασαν στη νίκη με 8-1. Έτσι ανέβηκαν στους δέκα βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές, "κυνηγώντας" την πρώτη θέση στον όμιλο.

Λίγο αργότερα αγωνίστηκε και στην Κατηγορία Κ12, με αντίπαλο τον Αίολο Ευόσμου/Ακαντέμικα. Το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων "έσπασε" καθώς απέναντί της η "Μάντσεστερ" είχε ένα πολύ δυνατό σύνολο και ηττήθηκε με 5-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.