Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Παιονίας

Δελτίο τύπου  Γ. Γεωργαντά
Συνάντηση με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου Παιονίας είχε σήμερα στο Πολύκαστρο ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς, Γ. Γεωργαντάς.

Αρχικά, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε σχέση με την παρουσία μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή του Δήμου. 

Στη συνέχεια υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τις προτεραιότητες σε έργα υποδομών όσον αφορά την ύδρευση, την άρδευση, το οδικό δίκτυο αλλά και τις σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. 

Ο Υφυπουργός δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και ζήτησε να λάβει γνώση για κάθε ώριμη μελέτη έργου που υπάγεται στη Δημοτική Αρχή.

Συμφωνήθηκε, σε συνεννόηση με το Δήμαρχο, Κώστα Σιωνίδη, να γίνουν συναντήσεις με τον Υφυπουργό στην Αθήνα και το Κιλκίς, προκειμένου να ιεραρχήσουν τις προτεραιότητες του Δήμου και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των έργων αυτών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.