Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ο ΑΙΑΣ και το ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ στον ημιμαραθώνιο του Πάικου

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς και το ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ, διοργάνωσαν εκδρομή στο Πάικο. Στην εξόρμηση αυτή συμμετείχαν 65 άτομα συμπεριλαμβανομένων γονέων και αθλητών, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον καθιερωμένο πλέον ετήσιο Oρεινό Ημιμαραθώνιο Πάικου. 


Ο σύλλογός μας συμμετείχε με δύο αθλητές, οι οποίοι πήραν μέρος στον αγώνα των 5 km, και συγκεκριμένα τον Κυριάκο Σαχπεκίδη, που τερμάτισε 2ος και τον Γιώργο Χαριτωνίδη που τερμάτισε 6ος. 

Ταυτόχρονα, όλοι οι γονείς και οι μικροί αθλητές έκαναν πεζοπορία στο ορεινό μαγευτικό μονοπάτι στο Στραβόρεμα (Καστανερή), ενώ παράλληλα παρακολούθησαν την προσπάθεια των αθλητών του Ημιμαραθώνιου από κοντά. 

Οι εκδρομείς έζησαν μια ξεχωριστή και απίθανη εμπειρία, αποκτώντας νέα ερεθίσματα, ερχόμενοι σε επαφή με τη φύση. Η όμορφη μέρα έκλεισε δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.