Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Συνελήφθη 28χρονος στις Σέρρες για διαρρήξεις - κλοπές καταστημάτων και οχημάτων

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα, κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων και οχημάτων στην πόλη των Σερρών και συνελήφθη για την υπόθεση 28χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε ο 28χρονος από τους αστυνομικούς προχθές (8 Οκτωβρίου 2019) το βράδυ στις Σέρρες, την στιγμή που προσπαθούσε να αφαιρέσει ένα σταθμευμένο μοτοποδήλατο και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, το τελευταίο δίμηνο διέπραξε στην πόλη των Σερρών επιπλέον 19 διαρρήξεις και κλοπές, από τις οποίες 8 σε οχήματα και 11 σε καταστήματα και οικία, από όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, με συνολική λεία πάνω από 9.400 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων, που αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.