Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (11/8/2019)

Το ΛΕΚ σε Πανελλήνιο Φεστιβάλ στη Λάρισα 
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς μετά από πρόσκληση του Συλλόγου «Η Ανατολική Ρωμυλία» ν. Λάρισας, θα λάβει μέρος στο 3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7.30μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. 

Στις εκδηλώσεις της ημέρας, στις οποίες συμμετέχουν μεγάλοι Σύλλογοι της παράδοσης, το Τμήμα παραστάσεων του ΛΕΚ θα παρουσιάσει χορούς από την περιοχή της Γουμένισσας.

Εγγραφές στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για τη νέα χρονιά. Πέρα από την καθιερωμένη διδασκαλία παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες (νήπια από 4 ετών, παιδιά, εφήβους και ενήλικες) από έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους, θα λειτουργήσουν και εργαστήρια χειροτεχνίας (πλεξίματος, κεντήματος, υφαντικής με αργαλειό, κατασκευής κούκλας, μακραμέ και ντεκουπάζ).

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (Μητροπόλεως 11), στο τηλ. 23410-27684, 6-8 μ.μ. καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ για τα χορευτικά τμήματα του ΛΕΚ στο Πολύκαστρο, από τις 16 Σεπτεμβρίου, στον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας «Ευκράντη», στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, 6-8μ.μ. και στο τηλ. 6932 914 118.

Στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς
Στην πενθήμερη Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς συμμετείχε και φέτος το ΛΕΚ. Την ημέρα των εγκαινίων, χορευτές του Τμήματος Παραστάσεων «έσμιξαν τους κύκλους της παράδοσης» με άλλους συλλόγους της πόλης στην πλατεία του Δημαρχείου, όπου παρουσίασαν χορούς της Μακεδονίας.

Καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, το ΛΕΚ βρισκόταν στην οδό της 21ης Ιουνίου με περίπτερό του ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τη λειτουργία και τα τμήματά του. Παράλληλα, στο πλαίσιο της σειράς δράσεων που οργάνωσε για μικρούς και μεγάλους, προσέφερε κεράσματα, μοίρασε δωράκια, χόρεψε, ενώ έστησε και γλέντι με τα χάλκινα της Γουμένισσας, ενθουσιάζοντας φίλους και περαστικούς.

Στην υποδοχή της «Φλόγας Αγάπης» του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς
Συμβάλλοντας στην καλλιέργεια του πνεύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συμμετείχε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση υποδοχής της «Φλόγας Αγάπης», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, στο πλαίσιο της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία του Εφηβικού Τμήματος του ΛΕΚ έλαβε μέρος στην τελετή υποδοχής της φλόγας στη Λ.Α.Φ. Κιλκίς και ακολούθως στη λαμπαδηφορία μέχρι το Νέο Δημοτικό Πάρκο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.