Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Δήμητρα Γουσέτη: «Γιατί να ψηφίσω Ένωση Κεντρώων»

Μήνυμα της Δήμητρας Γουσέτη, Υποψήφιας με την Ένωση Κεντρώων στην Β' Θεσσαλονίκης, προς το κοινό της Θεσσαλονίκης
''Στην εύλογη ερώτηση των πολιτών «γιατί να ψηφίσω Ένωση Κεντρώων», η απάντηση είναι απλή, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επενδύουν στην πόλωση και το ΚΙΝΑΛ σε επικοινωνιακά τρικ, εμείς επενδύουμε στην νηφαλιότητα και την καθαρή σκέψη ως οφείλουμε σαν ήρεμη δύναμη του κέντρου.

Στόχος μας είναι η δημιουργία κλίματος συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας και μία σταθερή πολιτική σκηνή που όχι μόνο θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις προσέλκυσης ξένων επενδυτών αλλά που θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε τα εθνικά ζητήματα με το μεγαλύτερο όπλο των Ελλήνων για χιλιάδες χρόνια την ΕΝΟΤΗΤΑ.

Για αυτό τον λόγο, όπως ξεκαθάρισε και ο πρόεδρός μας, Βασίλης Λεβέντης, είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε συνεργασίες με την δημοκρατική πολιτική δύναμη που θα λάβει υπόψη τα 11 σημεία της Ένωσης Κεντρώων ώστε να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα στις 8 Ιουλίου.

Είμαι στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, την Θεσσαλονίκη, ζητώντας την στήριξή σας. Ελάτε να τα πούμε από κοντά 8 μ.μ. στο Λευκό Πύργο.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.