Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλου, στα χωριά Σάντα, Παντελεήμονα και Μάνδρες

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλου
Συνεχίζοντας την προεκλογική του δραστηριότητα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Σιδηρόπουλος, πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά Νέα Σάντα, Παντελεήμονα και Μάνδρες.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως όλα τα άλλα κόμματα η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, καθώς και τα υπόλοιπα κόμματα «μιας χρήσης», όπως ο Βαρουφάκης, λένε στο λαό και τη νεολαία «κάνε υπομονή, δέξου θυσίες, μη ζητάς πολλά, παραιτήσου από τη διεκδίκηση όσων έχασες» και όλα αυτά για να στηριχτεί η ανάκαμψη της οικονομίας και οι επενδύσεις.

Την ίδια ώρα, όμως, όλοι αυτοί δεν λένε κουβέντα για τους χαμηλούς μισθούς, για την εντατικοποίση της εργασίας στους χώρους δουλειάς, για τα εργατικά ατυχήματα, για τις απλήρωτες ώρες εργασίας, για τις ολιγόμηνες συμβάσεις εργασίας, για την ανακύκλωση της ανεργίας.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος, σημείωσε στις συζητήσεις που είχε, ότι οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες βρίσκονται καθημερινά έξω από τις πύλες των εργοστασίων, στα εμπορομάγαζα και τις υπηρεσίες, προσπαθώντας να οργανώσουν τους εργαζόμενους, παλεύοντας για τα σύγχρονα δικαιώματά τους, κόντρα στη βαρβαρότητα και τις χαμηλές απαιτήσεις που προτείνουν τα υπόλοιπα κόμματα.

Όπως επισήμανε, το ΚΚΕ, καταθέτει συνεχώς προτάσεις υπέρ του λαού, των εργαζόμενων και της νεολαίας, τις οποίες απορρίπτουν τα υπόλοιπα κόμματα μέσα στη Βουλή. Γι’ αυτό χρειάζεται να δυναμώσει το ΚΚΕ, ώστε να διεκδικεί από ακόμα καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα των εκλογών.

Το ΚΚΕ παλεύει όχι μόνο για να ανακτήσει ο λαός όλα όσα έχασε την δεκαετία της κρίσης, αλλά και για να εξασφαλιστεί μία ζωή με δικαιώματα, με ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Αυτός ο δρόμος μπορεί να ανοίξει και μπορεί να πραγματοποιηθεί, γιατί η Ελλάδα έχει έμπειρο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό, έχει τεράστιες δυνατότητες βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής, που μπορούν να εξασφαλίσουν λαϊκή ευημερία.

Γι’ αυτό ο λαός και η εργατική τάξη έχουν ανάγκη από ένα ισχυρό ΚΚΕ, με πολύ πιο μεγάλα ποσοστά και μέσα στη Βουλή, για επιστρέψει αυτή η δύναμη στους ίδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.