Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς, στις εξετάσεις μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ)

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Άψογη παρουσία των αθλητών-ριών του Α.Σ "Η Τόλμη" Κιλκίς στις εξετάσεις μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου την Κυριακή 23/6/2019.

Δύο φορές το χρόνο όπως ορίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία WT και η Ευρωπαϊκή ETU διεξάγονται οι εξετάσεις μαύρων ζωνών με την απόλυτη ευθύνη της ΕΛΟΤ. Την διεξαγωγή των εξετάσεων αναλαμβάνουν οι δύο ενώσεις ΕΤΑΝΕ για την Αθήνα και ΕΤΑΒΕ για την Βόρεια Ελλάδα. Οι εξεταστές ορίζονται από την ΕΛΟΤ με κριτήρια γνώσης, εμπειρίας και σεβασμού προς τους εξεταζόμενους. Η υποχρέωση των εξεταζόμενων και των προπονητών είναι να γνωρίζουν την ύλη εξολοκλήρου όπως απαιτείται από την WT, ETU & ΕΛΟΤ.

Για το 1ο DAN ή POOM απαιτούνται 8 Poomsae με υποχρεωτικό το 8ο και επιλογή του δεύτερου από την επιτροπή. Όσο ανεβαίνουν τα DAN έχουμε ανάλογα Poomsae και με τον ίδιο τρόπο για τα υπόλοιπα.

Επιπλέον Hanbon Kyorugi ( τεχνικές από τα Poomsae), Hosinsul (ελεύθερες αυτοάμυνες), θραύσεις και θεωρία. Η συμμετοχή σύμφωνα με τις δηλώσεις ανερχόταν στις 280 και το επίπεδο βελτιώνεται πλέον σε μεγάλο ποσοστό.

Σε αυτήν την διαδικασία συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές-ριες από τον Α.Σ "Η Τόλμη" Κιλκίς:

Για 1ο DAN:Νικολαϊδης Ιωάννης
Τερζιάδης Φίλιππος

Για 2ο DAN:Παπουτσής Αθανάσιος
Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης
Χιωτέλη Μαρία
Δημητρακόπουλος Ιωάννης

Η παρουσία τους ήταν άψογη υπολογίζοντας την καλή προετοιμασία με πολύ χρόνο για λόγους πρώτα από όλα καλής ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης πιστεύοντας στον εαυτό τους μέσα από την γνώση ενισχύοντας την σιγουριά τους για την καλή παρουσία.

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο άμεσο χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, ο οποίος είναι και ομοσπονδιακός εξεταστής, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης καθώς εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.