Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Πετυχημένη όπως πάντα η η μουσικοχορευτική παράσταση των Στενημαχιτών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου  Στενημαχιτών Κιλκίς «Ο Άγιος Τρύφων»
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το μήνα Ιούνιο, η πόλη του Κιλκίς γιορτάζει με διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τοπικούς φορείς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, της απελευθέρωσή της από τους Βούλγαρους την 21η Ιουνίου 1913 ύστερα από τριήμερη (19-21/6/2013) επική και αιματηρή μάχη. Οι φετινές εκδηλώσεις άρχισαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και θα λήξουν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με το καταρτισθέν από το Δήμο Κιλκίς πρόγραμμα το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2019, ο σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς «Ο Άγιος Τρύφων», με συνδιοργανωτή το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς, παρουσίασε στο Θέατρο Λόφου μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που έθελξε τους πολυπληθείς θεατές, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους με πολύ θερμά χειροκροτήματα.

Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς από τους διοργανωτές, το πρόγραμμα άνοιξε με παραδοσιακούς χορούς Ανατολικής Ρωμυλίας και Μακεδονίας από τα τμήματα του συλλόγου Στενημαχιτών, που έχουν χοροδιδασκάλισσα την κ. Δέσποινα Τσαγκάρη.

Στη συνέχεια τα τμήματα Zumba kids & Zumba kids junior του κδαπ Kinesis for kids, στα οποία διδάσκει η κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου, παρουσίασαν με εξαιρετική επιτυχία τις χορογραφίες τους.

Ακολούθησε η παρουσίαση, από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς,τραγουδιών στη νοηματική γλώσσα, με δασκάλα την κ. Ζωή Μπαμπαλιούτα.

Το χορευτικό πρόγραμμα του συλλόγου Στενημαχιτών έκλεισε με λαϊκούς χορούς.

Τέλος κιλκισιώτες μουσικοί- καλλιτέχνες, που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση, παρουσίασαν πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα που ευχαρίστησε το κοινό και απέσπασε τα δικαιολογημένα χειροκροτήματά του.

Οι μετέχοντες μουσικοί ήταν: Ξενιτίδης Χάρης, Παυλάκης Δραμινός, Τσιτιρίδης Γ., Μπαϊρακτάρης Θ., Πορφυρήδης Σ., Απατσίδης Φ., Ιακωβίδης Γ., Μαργαριτιάδης Θ., Παυλίδης Χ., Γεωργός Γ., Βαφειάδης Δ., Κωστελίδης Δ., Θεοδωρίδης Γ., Τάτζης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.