Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Επίσκεψη Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς στο γήπεδο του ΠΑΟΚ SPORTS ARENA

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς, επισκέφθηκε το γήπεδο του ΠΑΟΚ SPORTS ARENA, το γνωστό ως Παλατάκι, στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής και διαθεματικής προσέγγισης του αθλητισμού ως μέσο ενίσχυσης των κοινωνικών δεξιοτήτων. 


Τους μαθητές/τριες και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς υποδέχθηκαν και ξενάγησαν εγκάρδια στους χώρους του γηπέδου, οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από το χώρο υποδοχής, το αθλητικό μουσείο, τους βοηθητικούς χώρους γύμνασης (αίθουσα βαρών), αίθουσα προβολής βίντεο και ανάλυσης αγώνων, το βοηθητικό γήπεδο, με τελική κατάληξη την κεντρική σάλα με τις επιβλητικές κερκίδες, η οποία ενθουσίασε όλους τους παρευρισκομένους. 

Η μεγαλοπρέπεια του γηπέδου καθήλωσε μαθητές/τριες κ συνοδούς, δικαιώνοντας τον τίτλο που του αποδίδουν ως «παλατάκι». Το μουσείο εντυπωσίασε με τις συλλογές του σε κύπελλα, φωτογραφίες και φανέλες παικτών, κάνοντας έτσι μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν, τονίζοντας το μεγαλείο του ΠΑΟΚ σε οργάνωση και αθλητικό δυναμικό ανά τα χρόνια. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η γνωριμία με τους αθλητές της ομάδας και το προπονητικό team, στα πλαίσια μιας προπονητικής μονάδας, όπου και οι μαθητές προσέφεραν χειροποίητα μπρελόκ και λάβαρα με το σήμα του δικεφάλου αετού από το τμήμα υφαντικής. 

Απροσδόκητη ήταν η ζεστασιά και η αμεσότητα με την οποία πλαισίωσαν οι αθλητές και οι παράγοντες της ΚΑΕ τους μαθητές, κάνοντας τους να νιώσουν πραγματικά σπουδαίοι. 

Εννοείται πως οι ίδιοι δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις ελεύθερες βολές και να διασκεδάσουν στον «ναό» του μπάσκετ αφού παρακολούθησαν πρωτίστως από κοντά την προπόνηση των αθλητών. 

Ακολούθησε κέρασμα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επισφραγίζοντας έτσι την πολύ θερμή υποδοχή που επιφύλαξε η ίδια στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.