Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Νικόλαος Συτμαλίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Νικόλαος Συτμαλίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Ονομάζομαι Συτμαλίδης Νικόλαος και κατάγομαι από το Αετοχώρι της Αλεξανδρούπολης και είμαι μόνιμος κάτοικος στο Καβαλάρι στην περιοχή Μουριών.

Εργάστηκα για 25 χρόνια, ως Εργοδηγός Μηχανολόγος Μέσης Εκπαίδευσης, στα διυλιστήρια της ΕΚΟ στην Θεσσαλονίκη, στο τμήμα συντήρησης. Δούλεψα επίσης στα τσιμέντα Αλιβερίου και Βόλου.

Υπήρξα ενεργό μέλος στα εργασιακά σωματεία στους χώρους της δουλειάς μου και σε διάφορους συλλόγους. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά είναι αυτονόητο και σε αυτήν την πορεία γνώρισα τον Υποψ. Δήμαρχο Αγαθόπουλο Δημήτριο με τον οποίο συντάσσομαι και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του.

Πιστεύω ότι οι γνώσεις και η εμπειρία του σε θέματα της Τ.Α. μπορούν να κάνουν την διαφορά για ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών και των αναγκών των κατοίκων του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.