Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Δράσεις υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά σε πανελλήνια κλίμακα, έκανε για το μεγάλο θέμα της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.


Πράγματι, μιλώντας τη Κυριακή 3 Μαρτίου στην γνωστή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ, ο κ. Καζαντζίδης κατήγγειλε "το ανάλγητο κράτος των Αθηνών, που έχει φέρει το Νοσοκομείο Κιλκίς σε δεινή θέση, εξαιτίας της τεράστιας καθυστέρησης στις προσλήψεις νέων γιατρών", 'όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε. 

"Θέλουν να πηγαίνουμε στα Σκόπια και στο Γευγελή για ιατρική περίθαλψη και χειρουργεία", πρόσθεσε σχετικά με το όλο θέμα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, προκαλώντας αίσθηση στον οικοδεσπότη αλλά και στους φιλοξενούμενους της εκπομπής. Χαρακτηριστική δε, ήταν η αντίδραση του κ. Αυτιά, ο οποίος δήλωσε με έμφαση ότι "όποιος πειράζει το Κιλκίς, όπως ενημερώνομαι από τον κ. Καζαντζίδη, θα έχει να κάνει μαζί μου"!

Επισκέψεις

Στα πλαίσια των επαφών του με δημότες του Κιλκίς, ο κ. Καζαντζίδης συμμετείχε το Σάββατο 2 Μαρτίου στις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων Αγίας Παρασκευής και Αγίου Μάρκου.

Επίσης, την Κυριακή 3 Μαρτίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς συμμετείχε στην εκδήλωση του Συλλόγου Κυνηγών Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στη Μαυροπλαγιά.

Στο περιθώριο των ως άνω δραστηριοτήτων, ο κ. Καζαντζίδης είχε την ευκαιρία ν` ακούσει για τα προβλήματα που απασχολούν τους συλλόγους και να δεσμευτεί για την επίλυσή τους από τη νέα υπό τον ίδιο δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.