Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Κοπή Πίτας του Φιλανθρωπικού Εθελοντικού Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Φιλανθρωπικού Εθελοντικού Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» 
Εκδήλωση για την κοπή της πίτας διοργάνωσε ο «Φιλανθρωπικός Εθελοντικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», την Κυριακή στις 12:30 π.μ. στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς, παρουσία πολλών επισήμων και μελών του.
Οι Σεβασμιώτατοι Πατέρες, Πατήρ Κωνσταντίνος Κουτρής και ο Πατήρ Επιφάνιος, αφού ευλόγησαν και έκοψαν την πίτα, ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους «να συνεχίσουν δυναμικά το έργο κοινωνικής ευθύνης, μέσω του οποίου προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη στο Νομό Κιλκίς», ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος έκλεισε τον χαιρετισμό του εκφράζοντας την ελπίδα το 2019 να είναι έτος υγείας και ανάκαμψης για όλους τους Έλληνες.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Χριστίνα Κουρουζίδου, η οποία μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών, αλλά και του Δ.Σ. παρουσίασε τις δράσεις του 2018 μίλησε για το κοινωνικό έργο που επιτελεί το σωματείο, καθώς και τα προγράμματα που υλοποιεί ο φορέας και τη συμμετοχή όλο και περισσότερο στα κοινά σε συνεργασία με τους Φορείς της πόλης αλλά και με δράσεις καθημερινές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.