Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς: Έκθεση με τίτλο "Αρχαιολογία εν καιρώ Πολέμου στο Κιλκίς"


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς προσκαλεί τους πολιτιστικούς συλλόγους και άλλες οργανωμένες ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Κιλκίς να επισκεφτούν μαζί μας την επετειακή περιοδική έκθεση με τίτλο «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ εν καιρώ ΠΟΛΕΜΟΥ στο ΚΙΛΚΙΣ. Από τα χαρακώματα των μαχών… στα σκάμματα των ανασκαφών», που φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς από τις 11.11.2019.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν, μέσα από την περιήγησή τους στην έκθεση και συνομιλώντας με αρχαιολόγους της Υπηρεσίας μας, μία άγνωστη όσο και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πτυχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, που διαδραματίστηκε στον τόπο τους, η οποία συγχωνεύει την τραγικότητα των χαρακωμάτων με την ευχάριστη έκπληξη της τυχαίας εύρεσης σε αυτά αρχαιολογικών καταλοίπων από το μακρινό παρελθόν του τόπου, στα ανθρωπογενή υψώματα του τοπίου του Κιλκίς.

Για την καλύτερη διευκόλυνση των Συλλόγων η περιήγηση θα πραγματοποιείται απογευματινές ώρες (18:00 – 20:00) κάθε δεύτερη Τετάρτη, για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο και πιο συγκεκριμένα:

13 και 27 Μαρτίου 2019

10 και 24 Απριλίου 2019

15 και 29 Μαΐου 2019

Παρακαλούμε για την έγκαιρη τηλεφωνική συνεννόηση με την Υπηρεσίας μας. 


Υπεύθυνος δράσης και επικοινωνίας Γιάννης Μαυροκεφαλίδης (2341022477, 2341070625, 6944343596).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.