Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Χρυσής Σοφού στο Δημοτικό Συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Υπογράφει η Χρυσή Σοφού
Πρόεδρος Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς
Το μεγάλο κεφάλαιο του τόπου μας είναι οι άνθρωποί του, που έχουν τη δύναμη αλλά και τις δυνατότητες να ορίσουν και να κατευθύνουν τις τύχες του σε μια αναπτυξιακή προοπτική.

Η τοπική αυτοδιοίκηση, περισσότερο ίσως από ποτέ, χρειάζεται στη σύγχρονη αλλά και απαιτητική εποχή μας, γέφυρες επικοινωνίας με τον πολίτη και τρόπους συνεργασίας που θα θεμελιώσουν τη βάση μιας συλλογικής προσπάθειας όπου θα αποτυπώνεται ουσιαστικό έργο.

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κυριακίδη για το Δήμο Κιλκίς είναι και επιλογή ανανέωσης και επιλογή ανάδειξης στο προσκήνιο των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας. Ο Δημήτρης Κυριακίδης αποπνέει ήθος, σοβαρότητα και σιγουριά και η αξιοσύνη του έχει αποδειχθεί σε όλη τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής του διαδρομής.

Η υποψηφιότητά του σηματοδοτεί παράλληλα τη θετική εμπλοκή μιας νέας γενιάς ανθρώπων στην αυτοδιοικητική πολιτική και τη διάθεσή τους να μπολιάσουν τη γνώση με την εμπειρία, τη δουλειά με τη δημιουργικότητα, με καρποφόρα αποτελέσματα και για την πόλη του Κιλκίς και τα χωριά μας.

Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη και θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη του, η οποία προσωπικά για μένα, ταυτίζεται με την πρόοδο του Δήμου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.