Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/2/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/2/2019)
Με τους 3 βαθμούς της νίκης απέδρασε από την Τέρπυλο η Β΄Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, αφού επικράτησε του τοπικού Ερμή με 4-1. Η νεανική Κιλκισιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού σε συνδυασμό με την δημιουργία ωραία φάσεων. 

Έδειξε από την αρχή την επιθετική διάθεση αφού στο 12’ & 18’ απείλησε με Ανέστης Μαχμουτάι & Έρλι Μπούνζτρα αντίστοιχα, ενώ στο 21’ ο Χρήστος Παπαδόπουλος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα χάνοντας διπλό τετ-α-τετ. Στο 35´ και με την μπάλα στα πόδια των Ελπίδων σε στατική φάση ο γηπεδούχος σε αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι και πέρασε μπροστά στο σκορ.

Από εκεί και πέρα οι μικροί ποδοσφαιριστές της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας πάτησαν γκάζι, ανέβασαν ταχύτητα και στο 39’ ο Ζαφειρόπουλος έκανε το 1-1 από εκπληκτική ασίστ του Πολυχρόνου. Στο 43’ μετά από πανέμορφο συνδυασμό Κωνσταντινίδη - Μαχμουτάι ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον ίδιο ρυθμό ο Δημητριάδης με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ από ασίστ του Τζιάνα στο 65’ το 1-3 και στο 89’ από ασίστ του Κωνσταντινίδη ο Ζάλτος με πολύ όμορφο εναέριο βολ πλανέ το 1-4.

Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες Κιλκίς την ερχόμενη Κυριακή στην Ευκαρπία 15:00, με τον Μακεδονικό Πολυπέτρου.

Σύνθεση: Χαλκίδης, Αλμπανίδης (60’ Τσαχουρίδης), Ρεμπετσιώτης (60’ Δημητριάδης), Πολυχρόνου, Μαργαριτόπουλος, Μαχμουτάι, Παπαδόπουλος, Τζιάνας, Κωνσταντινίδης, Μπούνζτρα(83’Ζάλτος), Ζαφειρόπουλος(66’ Κατσάρας).

Στενότερη η σχέση του ΠΑΟΚ με το ποδόσφαιρο του Κιλκίς
Ολοένα και περισσότερο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον της στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Ν. Κιλκίς.

Έτσι, αντιπροσωπεία των υπευθύνων προπονητών των Προπονητικών Κέντρων της ΠΑΕ θα επισκεφθεί το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου, στο οποίο εδρεύει το αντίστοιχο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στο Ν. Κιλκίς, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019.

Αναλυτικά οι ώρες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από το τεχνικό team του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε για τον μήνα Φεβρουάριο (09.02.2019 για τους γεννηθέντες 2008 και 2009 και 23.02.2019 για τους γεννηθέντες 2007 και 2006) έχουν προγραμματιστεί και τα Τουρνουά στα οποία θα συμμετέχουν και οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές του Ν. Κιλκίς, με τα αντίστοιχα Προπονητικά Κέντρα του ΠΑΟΚ από όλη την Ελλάδα.

Ποδοσφαιρική γιορτή οι αγώνες της ΕΠΣΚ στον Ατέρμονα
Σε μία όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή εξελίχθηκαν η 6η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.

Η καλή οργάνωση και οι άρτιες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την καλή διάθεση και συμπεριφορά των συμμετεχόντων, προπονητών και αθλητών συνετέλεσαν σ’ αυτό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα 2 τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς η «Ίντερ» των κκ Μ. Αναστασιάδη και Γ. Ιασωνίδη και η «Μάντσεστερ» των κκ Κ. Ντουντούκη και Ν. Μούρου που αγωνίζονται στις κατηγορίες Κ 12 και Κ 10 αντίστοιχα συνέχισαν με νίκες και οδηγούν την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας πετύχει αμφότερο απόλυτο των νικών.

Τα αγωνιστικά ζευγάρια συμπλήρωναν αντίστοιχα ο Απόλλων Ευρωπού και ο Εθνικός Αξιούπολης.

Παράλληλα με τα επίσημα παιχνίδια βαθμολογικού ενδιαφέροντος, είχαμε και την πραγματοποίηση 3 φιλικών παιχνιδιών στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν τα τμήματα Κ 12 «Ατλέτικο» του κ. Βασ. Ορμανίδη στην Κ 10 το τμήμα «Γιούβε» του κ. Αλέξ. Δούγια και στην κατηγορία Κ 8 το τμήμα «Μπάρτσα» του κ. Κων. Τσακιρίδη.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές χάρηκαν με την ψυχή τους το αγαπημένο τους παιχνίδι, ενώ προπονητές – παιδαγωγοί είδαν κομμάτια της δουλειάς τους στην προπόνηση να εμφανίζονται ως ουσιαστικό αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Με επιτυχία οι αγώνες της Ακαδημίας Αλέξανδρος στους Shooters
Άλλη μία αγωνιστική ποδοσφαιρική εμπειρία προσέθεσαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις “Love Football” όπου φιλοξενήθηκαν.

Η Κ 14 «Μίλαν» έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο παρά τη διακοπή των αγώνων λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, κερδίζοντας τους οικοδεσπότες Shooters στο παιχνίδι ημιχρόνων που έδωσαν.

Τη σειρά φιλικών παιχνιδιών ολοκλήρωσαν τα τμήματα Κ 10 «Μάντσεστερ» και «Τσέλσι» και στην κατηγορία Κ 12 «Ατλέτικο».

Οι μικροί αθλητές έβγαλαν τα επιδιωκόμενα, για την ηλικία τους, ποδοσφαιρικά τεχνικά στοιχεία και το σημαντικότερο απόλαυσαν το παιχνίδι τους.

Την καθιερωμένη του βασιλόπιτα έκοψε ο Αλέξανδρος Κιλκίς.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό και των 2 ομάδων της Ακαδημίας του Αλέξανδρου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και της Β΄ Ομάδας, των Ελπίδων Κιλκίς, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ήταν μία πραγματικά ωραία γιορτή, μέσα σε ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα, ανάλογο του καλού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις και των δύο ομάδων τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Η Διοίκηση, δια στόματος του διευθυντή της Ακαδημίας κ. Μιχάλη Αναστασιάδη συνεχάρη τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλο το βοηθητικό προσωπικό για την μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία, επισήμανε τη σημασία του αμοιβαίου σεβασμού στη λειτουργία της Ομάδας μέσα σε ένα πλαίσιο Αθλητικού Πολιτισμού και ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλοτυχία.

Η βασιλόπιτα, που έκοψαν από κοινού οι κκ. Ντουντούκης Θεόδωρος και Βαρκάκης Γιώργος ως πρόεδροι της Α΄ και Β΄ Ομάδας αντίστοιχα είχε δύο φλουριά και … αντίστοιχα δύο τυχερούς. Οι τυχεροί, Σωκράτης Παπαδόπουλος από την Α΄ Ομάδα και ο Κωνσταντίνος Κατσάρας από την Β΄ κέρδισαν και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό ενώ δεν γλίτωσαν τα πειράγματα των συμπαικτών τους.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του καταστήματος «Λαδόκολλα ο Νικολάκης» που είναι και ένας από τους χορηγούς του Συλλόγου, για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Ισοπαλία για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Στο 0-0 έμεινε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στην 17η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η ομάδα του Κιλκίς, μακριά από τον καλό της εαυτό δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα παιχνίδι που ωστόσο δεν απειλήθηκε.

Το παιχνίδι, βέβαια, θα μπορούσε να αλλάξει ροή αν στο 16΄στη φάση του αγώνα ο Βιενιαμίν Αγαθαγγελίδης ήταν πιο εύστοχος σε τετ α τετ μπροστά στον Σερραίο Τερματοφύλακα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο Κιλκίς είναι εκτός έδρας με τον Αετό Ορφανού,

Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης (76’ Κάργας), Βόσδου (46’ Τσολακίδης), Κώτσιας, Παπαδόπουλος, Αηδονίδης, Φουρτζίου (37’ Σαλπιγγίδης), Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.