Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφονιός στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την εποχή που, στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο του Δήμου Κιλκίς “Δημήτριος Ζωηρός” το καλοκαίρι του 2019 και στο πλαίσιο της προβολής της ταινίας, ΤΖΑΜΑΙΚΑ, φιλοξενήσαμε τον σκηνοθέτη της Ανδρέα Μορφονιό και έναν εκ των πρωταγωνιστών της,  Φάνη Μουρατίδη, η ταινία προτάθηκε σε διεθνή διαγωνισμό στην Ουκρανία στο KYIV International Film Festival, “KINOLITOPYS” 2019 (Ukraine).

Λάβαμε τότε την υπόσχεση από τους συντελεστές, με δεδομένη την πολύ όμορφη κινηματογραφική βραδιά που ζήσαμε, ότι αν η ταινία βραβεύονταν θα γιόρταζαν το βραβείο στο Κιλκίς γιατί έκριναν ότι τους έφερε τύχη.

Η ταινία λοιπόν ταξίδεψε στην Ουκρανία και έλαβε τον Σεπτέμβρη 2019 το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας “GOLDEN SOFIYA FRESCO GRAND-PRIX IN FEATURE FILM JAMAICA, director Andreas Morfonios, Greece”.

Ο σκηνοθέτης, Ανδρέας Μορφονιός, πιστός στην υπόσχεση του θα είναι μαζί μας στις  28 Δεκεμβρίου 2019, μετά τις 8 το βράδυ, στο καφέ μπιστρό “Τρυποκάρυδος”, που με μεγάλη  χαρά και προθυμία δέχθηκε να φιλοξενήσει αυτόν τον εορτασμό. 



Εκεί, σας περιμένουμε για ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο πάρτυ, παρέα με το σκηνοθέτη, Ανδρέα Μορφονιό και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Τη βραδιά θα υποστηρίξουν μουσικά ο Γιάννης Λαζαρίδης και ο Γιώργος Γελαράκης, εξαιρετικοί μουσικοί και καλλιτέχνες ενώ τα τμήματα χορού της Τέχνης θα είναι εκεί για να χρωματίσουν με το δικό τους τρόπο τη βραδιά.

Κι όλα αυτά με την ευγενική χορηγία συντοπιτών μας κι όχι μόνο, της εταιρίας Nutripet Hellas, του μπιστρό “Τρυποκάρυδος”, της εταιρίας Wood me up και του καταστήματος “Χαρμόσυνο”, τους οποίους από καρδιάς ευχαριστούμε.

Μια γιορτή μες τις γιορτές με αγαπημένους ανθρώπους όπως ταιριάζει στο πνεύμα των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.