Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Αυτοκτόνησαν δύο πρόσφυγες στις Μουριές Κιλκίς

Την απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους, πήραν δύο πρόσφυγες, και μάλιστα σε διάστημα λίγων ωρών (ανήμερα και την 2η ημέρα των Χριστουγέννων), στην περιοχή των Μουριών. 

Όπως αναφέρει το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook, και οι δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 30 ετών, βρέθηκαν κρεμασμένοι: ο ένας σε διάδρομο ξενοδοχείου και ο άλλος σε γέφυρα της περιοχής. 

Η ανακοίνωση του φόρουμ έχει ως εξής: "Σε ξενοδοχείο της περιοχής Μουριών όπου φιλοξενούνται 350 - 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα. Ο πρώτος, αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 - 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο. Ο δεύτερος, Ιρακινής καταγωγής, περίπου 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.