Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

"Πληρώνουμε, αλλά δεν έχουμε ανταποδοτικό όφελος..."

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Γιώργος Κρικώνης
Εδώ και αρκετό καιρό στον Καμπάνη Κιλκίς το δίκτυο της ΕΡΤ δεν εκπέμπει στο δικό της πομπό και συχνότητες. Δεν εννοώ Cosmote και Nova. Επικοινώνησα προσωπικά με την ΕΡΤ. Μου απάντησε υπάλληλος από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη πως το πρόβλημα δεν είναι δικό τους. 

Μου συνέστησε να συντονίσω χειροκίνητα στη συχνότητα 38, διαγράφοντας από τα δεδομένα τη συχνότητα 24. Το έπραξα αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Σε νέα επικοινωνία μου είπαν πως το πρόβλημα το έχει η κεραία και ο αναμεταδότης που βρίσκεται στην περιοχή μας και η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι αρμοδιότητα του Δήμου Κιλκίς. 

Απευθύνθηκα και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και στον εκλεγμένο σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας στο Δήμο. Μέχρι σήμερα αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Κάθε μήνα πληρώνουμε ΕΡΤ, Δημοτικά Τέλη και δεν έχουμε ανταποδοτικό όφελος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.