Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κιλκίς με Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς 
Τη βάση οικοδόμησης μιας ειλικρινούς σχέσης συνεργασίας και εμπιστοσύνης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των χωριών του Δήμου Κιλκίς έβαλε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στην πρώτη επίσημη συνάντηση που είχε με τους Προέδρους των Κοινοτήτων. 

Αφού συνεχάρη όλους τους αιρετούς για την εκλογή τους, ο κ. Κυριακίδης τους ζήτησε να γίνουν σύμμαχοι στην κοινή προσπάθεια για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής των δημοτών στις κοινότητές τους και να δουλέψουν συνεργαζόμενοι με τον ίδιο, τους καθ' ύλην αρμόδιους Αντιδημάρχους και με τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της καθημερινότητας στα χωριά.

Οι Πρόεδροι των κοινοτήτων κλήθηκαν να καταγράψουν και να ιεραρχήσουν κατά προτεραιότητα αιτήματα που αφορούν την περιοχή τους σε συνεννόηση και συνεργασία με τους Αντιδημάρχους και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου. Εν συνεχεία να δρομολογείται άμεσα η επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και να υπάρχει ένας προγραμματισμός στην υλοποίηση των αιτούμενων έργων μέσω του τεχνικού προγράμματος του Δήμου.

Μετά τις κατευθύνσεις που δόθηκαν αναφορικά με τη διαχείριση της τρέχουσας καθημερινότητας και τον τρόπο λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, συμφωνήθηκε οι συναντήσεις να επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την καλύτερη επικοινωνία και την εμπέδωση του κλίματος συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.