Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Κιλκισιώτικες επιχειρήσεις στην 84η Δ.Ε.Θ.

Το δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο των συνεχών πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη, την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, συμμετείχε στην 84η Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 3 σταντ 11 με 93 τ.μ., η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, με τις παρακάτω επιχειρήσεις: 

ΓΚΟΥΛΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : Καθαριστικά AXION

ΚΤΗΜΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ : Χυμοί

ΛΕΠΙΔΟΥ ΟΛΓΑ : Επαγγελματικός Εξοπλισμός

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. : Είδη ζαχαροπλαστικής

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ : Χειροποίητα κοσμήματα

ΠΕΓΚΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ : Υλικά καθαρισμού

Π. ΠΕΤΡΙΔΗΣ – Χ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ Ο.Ε. : Σχεδιασμός και ανάπτυξης τεχνολογιών

ΡΑΓΙΑΝ Α.Ε. : Παραδοσιακά προϊόντα

ΤΣΙΟΥΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ : Τυροκομείο

Οι οποίες με κατάλληλη προετοιμασία και οργάνωση παρουσίασαν μια άψογη εικόνα συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Ειδικότερα το περίπτερο του Επιμελητηρίου μας, τίμησαν με την επίσκεψη και την παρουσία τους, ο συντοπίτης Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιος Γεωργαντάς τον οποίο ευχαριστώ θερμά, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, τους οποίους ευχαριστώ θερμά. Ευχαριστώ επίσης του βουλευτές, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας και όλους όσους μας επισκέφθηκαν. Τέλος ευχαριστώ θερμά όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν με τα προϊόντας τους.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χρήστος Χατζημλάδης, τόνισε ότι : «Η 84η Δ.Ε.Θ. αποτέλεσε πρόκληση για εξωστρέφεια και παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας που τολμά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την οικονομία μας, να αγωνίζεται και να δημιουργεί. Το Επιμελητήριό μας είναι σταθερά στρατευμένο στην ενεργή στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση και ενισχύοντας τις δράσεις ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.