Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς... είναι λίγο..."

Υπογράφει ο Δημήτριος Χ. Παυλακούδης
Πρόεδρος  Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Η λαϊκορεμπέτικη βραδιά που διοργανώσαμε προχθές το βράδυ με τους Sol Mates στο χωριό μας το Φανό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς περισσότερα από 400 άτομα ήρθαν για να μας στηρίξουν από κάθε γωνιά της Παιονίας, του Κιλκίς αλλά και της Θεσσαλονίκης. 

Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς και εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για την παρουσία σας, το κέφι, το γλέντι και τη ζωντάνια σας!

Ξεχωριστές ευχαριστίες για το γεγονός ότι μας τίμησαν με την παρουσία τους οφείλουμε στο βουλευτή ΝΔ Κιλκίς και Υφυπουργό κο Γεώργιο Γεωργαντά το βουλευτή ΚΙΝΑΛ Κιλκίς κο Γιώργο Φραγγίδη, τον Πρόεδρο της Περιφερειακή Ενωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας- ΠΕΔΚΜ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κο Λάζαρο Κυρίζογλου, τους Αντιδημάρχους Αμπελοκήπων-Μενεμένης Παύλο Κεσόγλου και Κυριάκο Αβραμίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Δήμος Παιονίας κα Λιακοπούλου, κο Συμεωνίδη και κο Δεβετζόπουλο, τη Δημοτική Σύμβουλο Αμπελοκήπων κα Σεμερτζίδου, τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Τ.Κ. Αξιουπόλεως κο Κύρο Καλαβάζη και την Πρόεδρο του χωριού μας Γιώτα Παπαδοπούλου.

Τέλος θα ήθελα ονομαστικά να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας Χριστίνα Τζιρόγλου, Ιωάννα Συργιανού, Θοδωρή Τσακιρίδη, Χρήστο Μαδενόγλου, Γεωργία Χεκείμογλου και Μαρία Λαμπούρη για τη συμμετοχή τους και την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση και τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Χωρίς τη συμμετοχή όλων μας δε θα μπορούσε να γίνει τίποτε. 

ΕΥΧΟΜΑΙ κι ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΨΥΧΑ κάθε χρόνο να αγκαλιάζουν το σύλλογό μας όλο και περισσότερα άτομα που αγαπούν το Φανό, το σύλλογο και τους ανθρώπους του. Να είμαστε ΟΛΟΙ γεροί και δυνατοί και του χρόνου, να ανταμώνουμε με το ίδιο χαμόγελο και το ίδιο κέφι και να κρατάμε το χωριό μας ζωντανό!

Επόμενο ραντεβού μας με την Παράδοση και τον Πολιτισμό στο Φανό, στις 28& 29 Αυγούστου στις εκδηλώσεις για την Πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.