Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/8/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το παιχνίδι αρχίζει
Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ακαδημία μας μετρά 21 αγωνιστικά τμήματα, με τις εγγραφές να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινούν τις προπονήσεις η Κ16, η Κ15, τμήμα «Μίλαν», η Κ13, τμήμα «Ίντερ», και η Κ12, τμήμα «Μάντσεστερ». Τα υπόλοιπα 17 τμήματα πατάνε χορτάρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 9 το πρωί η πρώτη προπόνηση για την "Μίλαν"! Μία ώρα αργότερα πατάει γήπεδο η Κ16. Σκυτάλη παίρνουν το απόγευμα στις 6.30 η "Ίντερ" και η "Μάντσεστερ". Διακοπές τέλος. Ώρα για παιχνίδι.

Το σαββατοκύριακο έχει βουτιές
Το Καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά-σιγά, αλλά εμείς προλαβαίνουμε να κάνουμε τις τελευταίες βουτιές. Το σαββατοκύριακο οι πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου είναι ανοιχτές για το κοινό από νωρίς το πρωί και για όλη την ημέρα.

Διασκέδαση στον Παιδότοπο
Σαββατοκύριακο έρχεται και μια βόλτα στον Παιδότοπο του Αλέξανδρου Κιλκίς θα σας προσφέρει μια ανάσα δροσιάς. Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον παιδιά όλων των ηλικιών, ζουν την χαρά του παιχνιδιού.

Τσουλήθρες για παιδάκια βρεφονηπιακής ηλικίας, και φυσικά για μεγαλύτερα παιδιά! Φυσικά και η πίστα με τα αυτοκίνητα, με τους μικρούς μας φίλους να έχουν την ευκαιρία για την πρώτη εμπειρία με την οδήγηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.