Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Η Χρυσή Αυγή νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά

Δελτίο τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή νομού Κιλκίς
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και φίλες του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στον νομό Κιλκίς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για ακόμα μία φορά. 


Ευχαριστούμε τους ανώνυμους ψηφοφόρους και τα επώνυμα στελέχη μας, που κόντρα στην ολική φίμωση, κατάφεραν να επιτύχουν το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον νομό, δεδομένων των συνθηκών πανελλαδικά.

Ο ελληνικός λαός επέλεξε να μη βάλει την Χρυσή Αυγή στο Ελληνικό κοινοβούλιο γιατί θεώρησε ότι είναι υπεύθυνη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά. 

Οπότε από εχθές τα προβλήματα του Ελληνικού λαού λύθηκαν.

Εμείς ως Έλληνες πατριώτες, συνεχίζουμε τον αγώνα για την διάσωση του Έθνους μας και της Πατρίδας μας και εκτός βουλής, όπως κάναμε δεκαετίες τώρα.

Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής παραμένει ο Χατζησάββας Χρήστος. 

Αναπληρωτής Γραμματέας Νομαρχιακής Κιλκίς ορίζεται ο Άγγελος Γεωργιάδης. 

Υπεύθυνος Τ.Ο Κιλκίς ο Βασιλειάδης Μιχαήλ. 

Υπεύθυνος Παιονίας ο Δασκαλίνας Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.