Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία και στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας) από το λιμάνι Θεσσαλονίκης στη Σιάτιστα Κοζάνης.

Συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Πέμπτη κατά το χρονικό διάστημα από αύριο (Τρίτη 30 Ιουλίου 2019) έως και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 και τις ώρες 07.00 έως 9.00 περίπου, θα ισχύει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Για τα οχήματα βάρους έως 3,5 τόνους θα εκτρέπονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας - Κοζάνης και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου.

Για τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων θα εκτρέπονται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας, στη συνέχεια θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τονανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Ανακοινώνεται επίσης ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη), κατά τις ώρες 22.00 έως 06.00 της επόμενης μέρας, τις εξής ημερομηνίες:

Τρίτη (30 Ιουλίου 2019)

Τετάρτη (31 Ιουλίου 2019)

Πέμπτη (1 Αυγούστου 2019)

Τρίτη (6 Αυγούστου 2019)

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (377 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο).

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.