Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (29/7/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Όλο το Καλοκαίρι Κολύμβηση
Μπαίνουμε αισίως στον τελευταίο μήνα του φετινού Καλοκαιριού και τα μαθήματα Κολύμβησης στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στις θερμαινόμενες πισίνες και στις ασφαλείς μας εγκαταστάσεις. 

Περισσότερα από 45 τμήματα στα οποία έχουν την ευθύνη οχτώ και πλέον εκπαιδευτές κολύμβησης στελεχώνουν το δυναμικό του Αλέξανδρου Κιλκίς, με τους μικρούς μας φίλους να αποκτούν εκτός από φυσική κατάσταση και άλλα μεγαλύτερα οφέλη.

Οι προπονήσεις των τμημάτων μας ολοκληρώνονται την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, οπότε κλείστε θέση άμεσα για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σβήνουμε κεράκια στον Αλέξανδρο
Διοργανώνουμε την πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή ενός παιδιού. Αυτή των γενεθλίων του. Το παιδί επιλέγει το θέμα που θέλει να έχει ο στολισμός, και τα υπόλοιπα τα αφήνετε πάνω μας.

Πλούσιος μπουφές, παιχνίδι στον παιδότοπο και στις πισίνες, και σίγουρα οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Παιδότοπος για μικρούς και μεγάλους
Από τις 5 το απόγευμα καθημερινά, τα παιδιά έχουν έναν και μόνο προορισμό. Τον Παιδότοπο του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Διασκέδαση και πολλή παιχνίδι στα φουσκωτά, με όλους τους κανόνες ασφαλείας, και οδήγηση στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Οι γονείς ξέγνοιαστοι απολαμβάνουν το ρόφημά τους και καμαρώνουν τα παιδιά τους.

Το Baby Swimming κλέβει τις εντυπώσεις
Να και τα μικρούλια μας. Τα βρέφη μπαίνουν στο νερό μαζί με τους γονείς τους, τις μπαλίτσες και τα ψαράκια, διασκεδάζοντας αφάνταστα, αλλά και μαθαίνοντας τις πρώτες βασικές κινήσεις της Κολύμβησης.

Τμήμα Ενηλίκων
Βελτιώνουμε την τεχνική σας στην κολύμβηση, διδάσκουμε με καταρτισμένο προσωπικό το αγαπημένο σπορ, και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο Τμήμα Ενηλίκων του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.