Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς προς Υπουργό Παιδείας: "Εσείς όταν πηγαίνατε, εμείς ερχόμασταν"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, κατά την διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού κου Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι μεριμνά ώστε τα βιβλία και οι εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στα σχολεία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Την ευχαριστούμε πολύ, αλλά θα πρέπει να την θυμίσουμε ότι τα βιβλία για την σχολική χρονιά 2019 – 2020 βρίσκονται ήδη στα σχολεία και τα κονδύλια για αναπληρωτές σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχουν ήδη προβλεφθεί στον Κρατικό προϋπολογισμό του 2019, όπως επίσης οι υποψήφιοι αναπληρωτές έχουν ήδη καταθέσει και ολοκληρώσει τις αιτήσεις τους στον ΟΠΣΔ.

Παράλληλα τρέχουν και οι προσλήψεις 4.500 μονίμων διορισμών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής που προκηρύχτηκαν και οργανώθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ κ. Γεώργιο Γιωργαντά για την υπουργοποίησή του και του δηλώνουμε την αρωγή μας στην προσπάθεια ίδρυσης του δεύτερου πανεπιστημιακού τμήματος στο Κιλκίς, ελπίζοντας ταυτόχρονα στην μη κατάργηση του ήδη υπάρχοντος λόγω ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, όπως έγινε στην Πάτρα.


ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου