Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Ν. Σαχπεκίδης: "Έκπληκτος και συγκινημένος από την στήριξή σας"

Νίκος Σαχπεκίδης
Καρδιοχειρουργός,
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ευχαριστώ θερμά και πραγματικά συγκινημένος τις 2.500 των πολιτών του Κιλκίς που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους!

Δεδομένων των μόλις δύο εβδομάδων που υπήρχαν για την προεκλογική εκστρατεία, θεωρούμε πως επιτεύχθηκε ένας πραγματικός άθλος από όλους τους συνεργάτες μου, ώστε να είναι δυνατή, η ύπαρξη της καμπάνιας.

Θεωρούμε το αποτέλεσμα της τρίτης θέσης ανάμεσα στους συνυποψηφίους μας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ – αποτέλεσμα που προήλθε από μια ορμητική ομαδική προσπάθεια- και μάλιστα χωρίς καμία χρήση των γνωστών «μηχανισμών». Μηχανισμών που ανήκουν σε μια Ελλάδα που δεν υπάρχει (και δεν πρέπει να υπάρχει), πια.

Χωρίς καμία συνέργεια με τα τοπικά μέσα, χωρίς «υποσχέσεις» χωρίς «χάρες», χωρίς «γνωριμίες», με έναν πεντακάθαρο και έντιμο αγώνα μέχρι τελείας- οι πολίτες έδειξαν πως τολμούν.

#ΤΟΛΜΟΥΝ να απευθυνθούν στο νέο, το σύγχρονο, το Ευρωπαϊκό, το Κιλκίς του αύριο, της καινοτομίας, της ανάπτυξης, της ραγδαίας χρήσης της τεχνολογικής επανάστασης προς όφελος των πολιτών του νομού, στην υγεία, την παιδεία, την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον πολιτισμό και τις τέχνες!

#ΤΟΛΜΟΥΝ να ψηφίσουν έναν άνθρωπο μέχρι πρότινος άγνωστο, καθώς έχουν πραγματικά κουραστεί από την διαρκή ανακύκλωση προσώπων και καταστάσεων που το μόνο που προκαλούν είναι στασιμότητα και αντιπρόοδο.

#ΤΟΛΜΟΥΝ να έχουν προσδοκίες από την διεθνή εμπειρία ενός ανθρώπου που εγκατέλειψε μια λαμπρή ιατρική καριέρα στην Αμερική για να γυρίσει πίσω και να προσφέρει στην πατρίδα και τον τόπο του, το Κιλκίς.

#Η_ΨΗΦΟΣ σας θα τιμηθεί, με άμεσες δράσεις που ήδη δρομολογούνται, καθώς η ενασχόληση με τα κοινά δεν καθορίζεται από μια εκλόγιμη θέση, αλλά από την διαρκή δράση για το κοινό καλό, την κοινή εξέλιξη της κοινωνίας του νομού μας.

#ΤΟ_ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ_ΕΝΘΡΑΡΡΥΝΤΙΚΟ αποτέλεσμα της ψήφου σας, μου δίνουν την ενέργεια και την αποφασιστικότητα όχι απλώς να συνεχίσω τον αγώνα μου, αλλά μαζί με την εξαιρετική ομάδα των συνεργατών μου άμεσα να εκκινήσουμε το στρατηγικό μας σχέδιο συνεχών δράσεων και παρεμβάσεων για τον ταχύτατο εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη, την οικονομία, τα ισχυρότατα κίνητρα επιστροφής των ξενιτεμένων μας τα χρόνια της κρίσης πίσω στην πατρίδα τους, τα χωριά και την πόλη του Κιλκίς, όπου να βρουν τον νομό αγνώριστο [προς τα εμπρός!].

Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά, ενώ σας διαβεβαιώ πως η ψήφος σας θα τιμηθεί ακριβώς όπως της αξίζει, στο έπακρο.

#ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ_ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.