Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

"Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται εδώ"

Υπογράφει ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, αποτελεί μια δικαίωση των προσπαθειών του Κινήματος Αλλαγής και της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, μέσα σε ένα περιβάλλον τεχνητής πόλωσης και ψευδεπίγραφων διλημμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία.

Η παράταξη μας άντεξε και μάλιστα διεύρυνε τα ποσοστά αλλά και τον απόλυτο αριθμό των ψηφοφόρων μας τόσο από τις προηγούμενες ευρωεκλογές όσο και τις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται εδώ, ενωμένο περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με ξεκάθαρο και αυτόνομο πολιτικό λόγο για να ασκήσει σοβαρή και προγραμματική αντιπολίτευση κόντρα στο λαϊκισμό και την συντήρηση.

Στο νομό Κιλκίς, με μπροστάρηδες τους υποψήφιους βουλευτές μας και τον κόσμο της Δημοκρατικής Παράταξης, ανεβάσαμε τα ποσοστά μας στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων ετών με αποτέλεσμα την εκλογή βουλευτικής έδρας και την εκπροσώπηση του Κινήματος Αλλαγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Συγχαίρουμε τον σύντροφο Γιώργο Φραγγίδη για την εκλογή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και στη θητεία του. Επίσης συγχαίρουμε τους υποψήφιους βουλευτές μας, τον Στέφανο Παραστατίδη, τον Γιώργο Αναστασιάδη, την Αλεξάνδρα Στεφανίδου και την Καλλιρόη Μπαντρά για τον όμορφο αγώνα που διεξήγαν και το αποτέλεσμα που έφεραν στην παράταξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.