Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Επισκέψεις Πέτρου Φούρα σε υπηρεσίες και φορείς της πόλης του Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς, Πέτρου Φούρα
Σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες και φορείς της πόλης του Κιλκίς πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Φούρας την Τρίτη 25/06/2019. Ειδικότερα, επισκέφθηκε το ΓΝΚ την Δ.Ο.Υ Κιλκίς και την Αντιπεριφέρεια, όπου σε εγκάρδιο κλίμα συζήτησε με τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών.

Ο κ. Φούρας αναφέρθηκε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του Νοσοκομείου που στήριξε σε κρίσιμες περιόδους το σύστημα Υγείας, τόνισε το γεγονός πως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστοι συμπολίτες μας απέκτησαν πρόσβαση στις δομές Υγείας και κατέληξε πως το αγαθό της Δημόσιας Υγείας και Περίθαλψης είναι κατάκτηση και δικαίωμα του λαού και πρέπει να παραμείνει βασική υποχρέωση της πολιτείας.

Στη συνέχεια, και αναφορικά με το έργο των υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ Κιλκίς, τόνισε τον κομβικό τους ρόλο στη συλλογή των δημοσίων εσόδων, την εμβάθυνση της αντίληψης για φορολογική δικαιοσύνη, διαφάνεια και αναδιανομή του εισοδήματος. 

Η δε Αντιπεριφέρεια Κιλκίς θα μπορούσε να παίξει ένα σοβαρότατο αναπτυξιακό ρόλο, με δυναμικές πρωτοβουλίες, αν η αποκέντρωση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ξέφευγε από το κενό γράμμα και γινόταν πολιτική πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου