Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Πετυχημένη εκδήλωση του συλλόγου «ΒηματίΖΩ», στο Ράντσο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
Την Δευτέρα 24.06.2019 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», πραγματοποίησε εκδήλωση, στους χώρους του ράντσο Κιλκίς, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου

«Οργάνωση και Ενίσχυση Δράσεων Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μακεδονίας και Θράκης», με διακριτικό τίτλο «ΣΤΗΡΙΖΩ».

Η εκδήλωση είχε στόχο την ενημέρωση της τοπικής κοινότητας και ευρύτερης περιφέρειας για τις δράσεις που υλοποιεί και τις υπηρεσίες που παρέχει ο φορέας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ένταξη νέων ατόμων με αναπηρία σε δομές που εξασφαλίζουν αξιοπρεπή διαβίωση και κατάλληλες παροχές υγείας, αποφυγή ιδρυματισμού και στιγματισμού.

Για την υλοποίηση του στόχου αυτού, μέσω του προγράμματος «Στηρίζω», δημιουργήθηκε και παρουσιάστηκε ολιγόλεπτο βίντεο, εκδόθηκε και μοιράστηκε έντυπο διαφημιστικό υλικό και φυλλάδιο και πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση της υπάρχουσας ιστοσελίδας του φορέα, για να είναι δυνατή η χρήση της και από άτομα με αναπηρία. Επίσης η ιστοσελίδα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.