Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Τα νέα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Αν και ολοκληρωτικά σχεδόν ανανεωμένο το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων μας εξέπληξε ευχάριστα φέτος με τις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες, τον σεβασμό και την υποστήριξη που έδειξε προς το Σχολείο. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας λοιπόν, εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες, προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, που στάθηκε διακριτικά και αποτελεσματικά στο πλευρό μας και, όχι μόνο αφουγκράστηκε και κάλυψε τις ανάγκες μας, αλλά πήρε και πρωτοβουλίες που μας διευκόλυναν, αλλά και μας χαροποίησαν. Μερικές από αυτές παραθέτουμε παρακάτω:

Αποχιονισμός 


Αν περιμέναμε να λιώσουν τα χιόνια για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος ατυχήματος, θα περιμέναμε πολύ. Το ΔΣ του Συλλόγου ανέλαβε την πρωτοβουλία να απομακρύνει τα χιόνια με προσωπική εργασία.

Βασιλόπιτα 


Προσφορά του Συλλόγου Γονέων και φέτος τα καθιερωμένα βασιλοπιτάκια για κάθε παιδί, με ένα τυχερό νόμισμα για κάθε τμήμα και ένα δώρο για τον κάθε νικητή. Χειροποίητη, φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι από μια κυρία του ΔΣ, η Βασιλόπιτα που προσφέρθηκε στο προσωπικό του Σχολείου.

Τσικνοπέμπτη 


Οργανωμένα και νόστιμα τηρήθηκε και φέτος το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, από τον νεοσύστατο Σύλλογο Γονέων. Προσωπική εργασία με κέφι και χαρά, μας έφτιαξαν την ημέρα!

Αποκριάτικος χορός 


Στο «Θέατρο» ο φετινός αποκριάτικος χορός για τα παιδιά του Σχολείου, αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία, με πολλή προσωπική εργασία και πάλι από τα μέλη του ΔΣ. Τα παιδιά ήταν απασχολημένα με ειδικούς εμψυχωτές, διασκέδασαν με την ψυχή τους και άφησαν τους γονείς να απολαύσουν τον καφέ τους. Όλα τα κεράσματα, συνοδευτικά του καφέ ήταν φτιαγμένα από τα χεράκια μελών του Συλλόγου Γονέων.

Ανθοέκθεση 


Η πρώτη Ανθοέκθεση του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς είναι γεγονός και διοργανώθηκε και λειτούργησε με πρωτοβουλία και προσωπική εργασία του Συλλόγου Γονέων. Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού και ο χρόνος που έλαβε χώρα ήταν εύστοχα επιλεγμένος να μην συμπέσει με άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Παγωτατζής 


Μια ευχάριστη και δροσερή έκπληξη μας περίμενε την Τετάρτη 12 Ιουνίου, αφού στην αυλή του Σχολείου εισέβαλε ο κ. Μαργαριτόπουλος –του ομώνυμου ζαχαροπλαστείου- με το παγωτατζίδικο όχημά του. Ο Σύλλογος Γονέων μας κερνούσε παγωτό! Τι πιο ωραίο για να δροσιστούμε και να χαλαρώσουμε το πρωινό της ημέρας της γιορτής λήξης μας!

Γιορτή λήξης 


Ανεκτίμητη η βοήθεια των μελών του Συλλόγου Γονέων και στην γιορτή λήξης, γιατί φρόντισαν για τα εδέσματα του μπουφέ, αλλά και για την διάθεσή τους. Ήταν και πάλι παρόντες για να προσφέρουν και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας, αθέατοι ήρωες για πολλοστή φορά!

Το ΔΣ Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων 5ου Δ. Σ. Κιλκίς 


"Κική Καρασαββίδου, Βούλα Καναργελίδη, Έφη Παρασκευαΐδου, Μένη Καραμπίδου, Σάσα Κούτουλα, Ξένια Μαγλουσίδου και Θεόδωρε  Αθανασιάδη σας ευχαριστούμε πολύ για την φετινή συνεργασία.

Ευχόμαστε να έχουμε πολλές ευκαιρίες να εξελίξουμε τη συνεργασία μας για το καλό της σχολικής μας κοινότητας!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.