Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Κιλκίς: Έχουμε τα σκυλιά, τώρα έχουμε και τους βλάκες που τρέχουν σαν τρελοί μέσα στην πόλη!

Γράφει ο Πάνος ΜαύροςΚιλκίς καλοκαίρι 2019 μ.Χ.
Σε αυτή την πόλη δεν θα πλήξουμε ποτέ. Ούτε φυσικά θα ησυχάσουμε, θα ηρεμήσουμε, θα καταφέρουμε να ζήσουμε μια αξιοπρεπή, όμορφη και ασφαλή ζωή. 

Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε στον μέλλον όπως φαίνεται, το πρόβλημα με τα σκυλιά τα οποία είναι ζήτημα χρόνου να κατασπαράξουν κάποιον από εμάς. Τώρα προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα που δεν αφορά το Δήμο αλλά τις αστυνομικές αρχές. 

Θα έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι τρέχουν με τα αυτοκίνητά τους ή τα μηχανάκια, κυριολεκτικά σαν παλαβοί μέσα στους δρόμους της πόλης μας. Απίστευτες ταχύτητες που είναι μαθηματικά βέβαιο πως κάποια στιγμή θα γίνει το μοιραίο. 

Και τότε θα τρέχουμε όλοι μας να βρούμε τι έφταιγε και ποιος ήταν ο υπεύθυνος. Δεν μιλάμε για το θόρυβο από τα άσκοπα μαρσαρίσματα και τις τρύπιες εξατμίσεις και σε ώρες κοινής ησυχίας. Κάποιοι έχουν κυριολεκτικά χαζέψει και κάνουν ότι θέλουν οδηγώντας. 

Τους ανεχόμαστε ή απλά αδιαφορούμε;

Τι λέει για τα παραπάνω η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς;

1 σχόλιο:

  1. Κυριε Μαυρε, θα αναφερθώ μόνο στο θέμα των σκυλιών καθώς σε όλο το υπόλοιπο άρθρο θα συμφωνήσω μαζί σας. Έχετε πιέσει τον δήμο της πόλης να βοηθήσει στο συγκεκριμένο θέμα? Έχετε κάνει καταγγελία (αν γνωρίζετε φυσικά)κάποιον που παράτησε το σκυλί του,καθώς πολλά εξ αυτών είναι από σπίτι? Έχετε έστω κρίνει αρθρογραφώντας αυτή τη συμπεριφορά των συμπολιτών σας? Σας το λέω γιατί αναφερθήκατε στον κίνδυνο που σαφώς μπορεί να υπάρξει όταν δημιουργείτε μια αγέλη. Αλλά δεν ευθύνονται τα σκυλιά.με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.